Celsus Çocuk Tiyatrosu ilk oyunda İzleyiciyi Hayran bıraktı

Kültür 02.06.2018 - 16:23, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 6530+ kez okundu.
 

Celsus Çocuk Tiyatrosu ilk oyunda İzleyiciyi Hayran bıraktı

​Mayıs gülleri Kral Çıplak Dedi…
Çocuklarımızla okuyoruz grubunun çocuk üyeleri Efes Tiyatro salonu sahnesinde mayıs gülleri gibi açtı. Çocuklarımızla okuyoruz grubu değişik etkinliklerinin arasına bu sene Tiyatro grubu çalışmalarını da eklemişti. Uzun bir süredir Vedat Murat Güzel yönetmenliğinde yaratıcı drama çalışmaları yapan oyuncuların çocuk grubu 30 mayıs Çarşamba akşamı Kral çıplak oyunuyla sahneye merhaba dedi. 18 çocuğun sahne aldığı oyun tamamen dolu salonda büyü bir keyifle izlendi. Küçük oyuncular büyük alkışlarla perdeyi kapattıktan sonra Yönetmen Vedat Murat Güzel tüm oyuncularına tiyatro madalyası armağan ederken sahnede olmanın, sanatla iç içe olmanın çocukların yaşamında her zaman bir zenginlik oluşturduğunu, özgüvenlerinin artmasına katkı koyduğunu belirtti. Çocuklarımızla okuyoruz grubunun kurucusu Emine Bekdemir, Yönetmen Vedat Murat Güzel’e çiçeklerini sunarken emekleri için teşekkür etti ve çalışmalarına katkı koyan herkese minnettar olduklarını belirtti. Tüm izleyicileri Haziran sonunda sahnelenecek olan yetişkinlerin oyunu Boyacı’ya davet etti.
​Mayıs gülleri Kral Çıplak Dedi…

Çocuklarımızla okuyoruz grubunun çocuk üyeleri Efes Tiyatro salonu sahnesinde mayıs gülleri gibi açtı.
Çocuklarımızla okuyoruz grubu değişik etkinliklerinin arasına bu sene Tiyatro grubu çalışmalarını da eklemişti. Uzun bir süredir Vedat Murat Güzel yönetmenliğinde yaratıcı drama çalışmaları yapan oyuncuların çocuk grubu 30 mayıs Çarşamba akşamı Kral çıplak oyunuyla sahneye merhaba dedi.

18 çocuğun sahne aldığı oyun tamamen dolu salonda büyü bir keyifle izlendi. Küçük oyuncular büyük alkışlarla perdeyi kapattıktan sonra Yönetmen Vedat Murat Güzel tüm oyuncularına tiyatro madalyası armağan ederken sahnede olmanın, sanatla iç içe olmanın çocukların yaşamında her zaman bir zenginlik oluşturduğunu, özgüvenlerinin artmasına katkı koyduğunu belirtti.

Çocuklarımızla okuyoruz grubunun kurucusu Emine Bekdemir, Yönetmen Vedat Murat Güzel’e çiçeklerini sunarken emekleri için teşekkür etti ve çalışmalarına katkı koyan herkese minnettar olduklarını belirtti. Tüm izleyicileri Haziran sonunda sahnelenecek olan yetişkinlerin oyunu Boyacı’ya davet etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.