Sengel'den Tepki

Siyaset 10.06.2018 - 17:48, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 6083+ kez okundu.
 

Sengel'den Tepki

Av.Filiz Ceritoğlu Sengel Yaptığı Açıklamada:"Herkes bilsin ki CHP ve bizler; İnsan sağlığı üzerine, kaza üzerine, afet üzerine Siyaset yapmayız." dedi.
              Ak Parti İzmir Milletvekili Atilla Kayanın Selçuk'ta yapılması planlanan Hastane ile ilgili."Daha önceden siyasi sebeplerle CHP'li belediye meclis üyeleri tarafından itiraz edilen Devlet Hastanesi inşaatının da TOKİ alanı içerisinde yükseleceğini söylemesi " CHP Selçuk ve Büyükşehir Meclis Üyesi Av.Filiz Ceritoğlu Sengel'in Tepkisine neden oldu.         Sengel Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklmada:" AKP’nin İzmir milletvekili olan Atilla Kaya; seçim mitinglerinde “Selçuk’ta hastane yapacaktık ama CHP Meclis Üyeleri Engelledi” demiş. Sanırım kendisi Ankara’da fazla zaman harcadı bölgeye hakimiyeti yok! Defalarca beyan ettik yine ediyoruz: 1. Hastane yapılacak diye yerel seçimde oy isteyen Akp zihniyeti; sanayinin göbeğine, zemin etüdüne bakmadan, daha önceden İzmir İl Sağlık Müdürlüğünün ve Bakanlıkların uygun gördüğü yerin haricinde; “şapkadan tavşan” çıkararak; bir alan belirlemiştir. 2. Bu belirlediği yerin, yapılan zemin etüdünde; yerin hastane yapımına uygun olmadığı tespit edilmiştir. 3. Chp meclis üyeleri değil; Şehir Plancıları Odası dava açarak; yerin hastaneye, herkesin sağlığını ilgilendiren, kentin en önemli binası için uygun olmadığı kanaatine varmıştır. Kısacası; AKP liler bu işi ellerine yüzlerine bulaştırmışlardır. Şimdide kalkıp, çamur at izi kalsın politikası yaparak; KANDIRILDIKLARI gibi KANDIRMAYA çalışmaktadırlar... Yazık; oy talep etmenin başka yolları da var; yalansız, dolansız, icraata dayalı.... Tüm bu hususlar Meclis’te anlatılmış, basın açıklaması yapılmış; Akp meclis üyeleri ve Belediye Başkanının vakıf olduğu hususlardır! Herkes bilsin ki CHP ve bizler; İnsan sağlığı üzerine, kaza üzerine, afet üzerine Siyaset yapmayız." dedi.
Av.Filiz Ceritoğlu Sengel Yaptığı Açıklamada:"Herkes bilsin ki CHP ve bizler; İnsan sağlığı üzerine, kaza üzerine, afet üzerine Siyaset yapmayız." dedi.
     

        Ak Parti İzmir Milletvekili Atilla Kayanın Selçuk'ta yapılması planlanan Hastane ile ilgili."Daha önceden siyasi sebeplerle CHP'li belediye meclis üyeleri tarafından itiraz edilen Devlet Hastanesi inşaatının da TOKİ alanı içerisinde yükseleceğini söylemesi " CHP Selçuk ve Büyükşehir Meclis Üyesi Av.Filiz Ceritoğlu Sengel'in Tepkisine neden oldu.

        Sengel Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklmada:" AKP’nin İzmir milletvekili olan Atilla Kaya; seçim mitinglerinde “Selçuk’ta hastane yapacaktık ama CHP Meclis Üyeleri Engelledi” demiş. Sanırım kendisi Ankara’da fazla zaman harcadı bölgeye hakimiyeti yok! Defalarca beyan ettik yine ediyoruz: 1. Hastane yapılacak diye yerel seçimde oy isteyen Akp zihniyeti; sanayinin göbeğine, zemin etüdüne bakmadan, daha önceden İzmir İl Sağlık Müdürlüğünün ve Bakanlıkların uygun gördüğü yerin haricinde; “şapkadan tavşan” çıkararak; bir alan belirlemiştir. 2. Bu belirlediği yerin, yapılan zemin etüdünde; yerin hastane yapımına uygun olmadığı tespit edilmiştir. 3. Chp meclis üyeleri değil; Şehir Plancıları Odası dava açarak; yerin hastaneye, herkesin sağlığını ilgilendiren, kentin en önemli binası için uygun olmadığı kanaatine varmıştır. Kısacası; AKP liler bu işi ellerine yüzlerine bulaştırmışlardır. Şimdide kalkıp, çamur at izi kalsın politikası yaparak; KANDIRILDIKLARI gibi KANDIRMAYA çalışmaktadırlar... Yazık; oy talep etmenin başka yolları da var; yalansız, dolansız, icraata dayalı.... Tüm bu hususlar Meclis’te anlatılmış, basın açıklaması yapılmış; Akp meclis üyeleri ve Belediye Başkanının vakıf olduğu hususlardır! Herkes bilsin ki CHP ve bizler; İnsan sağlığı üzerine, kaza üzerine, afet üzerine Siyaset yapmayız." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.