BAŞKAN FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL HAFTA SONU ZİYARETLERİNİ KÖYLERDE TAMAMLADI

Güncel 08.04.2024 - 10:04, Güncelleme: 15.04.2024 - 09:27 3020 kez okundu.
 

BAŞKAN FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL HAFTA SONU ZİYARETLERİNİ KÖYLERDE TAMAMLADI

BAŞKAN FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL HAFTA SONU ZİYARETLERİNİ KÖYLERDE TAMAMLADI
  Seçimlerden sonra esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, hafta sonu mesaisini Belevi ve Zeytinköy'de tamamladı. İlk olarak Belevi pazarını ziyaret eden Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, daha sonra Zeytinköy'e geçerek, köy muhtarlığının ev sahipliğinde köy halkının katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine katıldı.   Seçimlerin ardından beraberindeki CHP'li Meclis üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, hafta sonu ilk olarak Belevi'yi ziyaret etti. Pazar esnafı ve vatandaşları selamlayan Filiz Başkan, daha sonra Zeytinköy'e geçti. Köy halkının katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine katılan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, ayrıca seçimleri kazanan genç Muhtar Mesut Selvi'ye hayırlı olsun dileklerini iletti.  Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, iftar sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; "Zeytinköy muhtarlığı öncülüğünde, köy halkının katkılarıyla gerçekleşen iftarda buluştuk bu akşam. Ayrıca yeni seçilen muhtarımız Mesut Selvi’ye hayırlı olsun diyoruz. Birlikte güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı.
BAŞKAN FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL HAFTA SONU ZİYARETLERİNİ KÖYLERDE TAMAMLADI

 

Seçimlerden sonra esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, hafta sonu mesaisini Belevi ve Zeytinköy'de tamamladı. İlk olarak Belevi pazarını ziyaret eden Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, daha sonra Zeytinköy'e geçerek, köy muhtarlığının ev sahipliğinde köy halkının katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

 

Seçimlerin ardından beraberindeki CHP'li Meclis üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, hafta sonu ilk olarak Belevi'yi ziyaret etti. Pazar esnafı ve vatandaşları selamlayan Filiz Başkan, daha sonra Zeytinköy'e geçti. Köy halkının katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine katılan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, ayrıca seçimleri kazanan genç Muhtar Mesut Selvi'ye hayırlı olsun dileklerini iletti.  Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, iftar sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; "Zeytinköy muhtarlığı öncülüğünde, köy halkının katkılarıyla gerçekleşen iftarda buluştuk bu akşam. Ayrıca yeni seçilen muhtarımız Mesut Selvi’ye hayırlı olsun diyoruz. Birlikte güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.