CHP EFES SELÇUK SEÇİM OFİSİ AÇILIYOR

Yerel 06.03.2024 - 11:26, Güncelleme: 07.03.2024 - 11:25 4148+ kez okundu.
 

CHP EFES SELÇUK SEÇİM OFİSİ AÇILIYOR

CHP EFES SELÇUK SEÇİM OFİSİ AÇILIYOR
  Seçim sürecindeki aktif çalışmalarına hız kesmeden devam eden Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efes Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, tüm ilçe halkını 7 Mart Perşembe günü saat 18.30'da seçim ofisinin açılışına davet etti. Efes Selçuk'un en gözde caddelerinden biri olan Belediye binası yanındaki Siegburg Caddesi üzerinde yer alan seçim ofisi, partilileri ağırlamaya başladı. Kısa süre önce hazırlıklarının tamamlandığı seçim ofisinde bir araya gelen partililer akşam saatlerinde de geç vakte kadar açık kalacak ofiste çalışmalarını sürdürüyor. CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'ın katılacağı seçim ofisinin açılışına tüm partililerini davet eden Filiz Başkan, “Gücümüze güç katmaya hazır mıyız! Seçim coşkusunu birlikte paylaşmak için tüm halkımızı seçim ofisimizin açılışına bekliyoruz” dedi.
CHP EFES SELÇUK SEÇİM OFİSİ AÇILIYOR

 


Seçim sürecindeki aktif çalışmalarına hız kesmeden devam eden Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efes Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, tüm ilçe halkını 7 Mart Perşembe günü saat 18.30'da seçim ofisinin açılışına davet etti.

Efes Selçuk'un en gözde caddelerinden biri olan Belediye binası yanındaki Siegburg Caddesi üzerinde yer alan seçim ofisi, partilileri ağırlamaya başladı. Kısa süre önce hazırlıklarının tamamlandığı seçim ofisinde bir araya gelen partililer akşam saatlerinde de geç vakte kadar açık kalacak ofiste çalışmalarını sürdürüyor.

CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'ın katılacağı seçim ofisinin açılışına tüm partililerini davet eden Filiz Başkan, “Gücümüze güç katmaya hazır mıyız! Seçim coşkusunu birlikte paylaşmak için tüm halkımızı seçim ofisimizin açılışına bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.