CHP Lideri Özel’den İzmir mesajları: Çok Eleştirildik Ama Kazandık!

Güncel 04.04.2024 - 10:38, Güncelleme: 05.04.2024 - 09:45 2873 kez okundu.
 

CHP Lideri Özel’den İzmir mesajları: Çok Eleştirildik Ama Kazandık!

CHP Lideri Özel’den İzmir mesajları: Çok Eleştirildik Ama Kazandık!
  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında, "İzmir’de elde edilen seçim zaferine ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Biz İzmir’de çok eleştirildik ama 30’da 28 belediye kazandık. İzmir bizim Türkiye için değişim vizyonumuzu gördü. İzmir’i biz yormuştuk. Önceki belediye başkanlarımızı kötülemek için söylemiyorum. İzmir’de beklentisi yüksek, ‘yıllardır oy veriyorum, neden istediğim hizmeti alamıyorum’ diyen, notu kıt bir seçmen var” ifadelerine yer verdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın programına konuk oldu. GELECEK DÖNEM İÇİN 15 KADIN SÖZÜ İzmir’de başlayan kadın ve genç devrimine ilişkin açıklamalarda bulunan Özgür Özel, “İzmir’de cumhuriyet tarihi boyunca 6 kadın belediye başkanı vardı. Biz bu dönemde 9 kadın aday göstyerdik. Maalesef Menemen seçilemedi. İzmir’de 4 büyük metropolün 3’ünü kadınlar yönetiyor. Bir aksilik olmazsa gelecek seçimlerde İzmir’de 15 kadın belediye başkanı seçtireceğiz. Eşit temsil ise eşit temsil. Bir devrim ikinci yüzyılda sürdürülecekse bu İzmir’den başlayacak” ifadelerine yer verdi. ÇOK ELEŞTİRİLDİK AMA KAZANDIK İzmir’de eleştirilerin haksız olduğunu vurgulayan Özel, “Biz İzmir’de çok eleştirildik ama 30’da 28 belediye kazandık. İzmir bizim Türkiye için değişim vizyonumuzu gördü. İzmir’i biz yormuştuk. Önceki belediye başkanlarımızı kötülemek için söylemiyorum. İzmir’de beklentisi yüksek, ‘yıllardır oy veriyorum, neden istediğim hizmeti alamıyorum’ diyen, notu kıt bir seçmen var. Halkılar, sürekli arkanda duran seçmenin çok şey istemek hakkı. Dünyada ülkeler değil şehirlere yarışıyor. İzmir’i dünyadaki marka şehirlerle yarıştıracak bir vizyona kavuşturmanın zamanı” dedi. EGEPOSTASI
CHP Lideri Özel’den İzmir mesajları: Çok Eleştirildik Ama Kazandık!

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında, "İzmir’de elde edilen seçim zaferine ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Biz İzmir’de çok eleştirildik ama 30’da 28 belediye kazandık. İzmir bizim Türkiye için değişim vizyonumuzu gördü. İzmir’i biz yormuştuk. Önceki belediye başkanlarımızı kötülemek için söylemiyorum. İzmir’de beklentisi yüksek, ‘yıllardır oy veriyorum, neden istediğim hizmeti alamıyorum’ diyen, notu kıt bir seçmen var” ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın programına konuk oldu.

GELECEK DÖNEM İÇİN 15 KADIN SÖZÜ

İzmir’de başlayan kadın ve genç devrimine ilişkin açıklamalarda bulunan Özgür Özel, “İzmir’de cumhuriyet tarihi boyunca 6 kadın belediye başkanı vardı. Biz bu dönemde 9 kadın aday göstyerdik. Maalesef Menemen seçilemedi. İzmir’de 4 büyük metropolün 3’ünü kadınlar yönetiyor. Bir aksilik olmazsa gelecek seçimlerde İzmir’de 15 kadın belediye başkanı seçtireceğiz. Eşit temsil ise eşit temsil. Bir devrim ikinci yüzyılda sürdürülecekse bu İzmir’den başlayacak” ifadelerine yer verdi.

ÇOK ELEŞTİRİLDİK AMA KAZANDIK

İzmir’de eleştirilerin haksız olduğunu vurgulayan Özel, “Biz İzmir’de çok eleştirildik ama 30’da 28 belediye kazandık. İzmir bizim Türkiye için değişim vizyonumuzu gördü. İzmir’i biz yormuştuk. Önceki belediye başkanlarımızı kötülemek için söylemiyorum. İzmir’de beklentisi yüksek, ‘yıllardır oy veriyorum, neden istediğim hizmeti alamıyorum’ diyen, notu kıt bir seçmen var. Halkılar, sürekli arkanda duran seçmenin çok şey istemek hakkı. Dünyada ülkeler değil şehirlere yarışıyor. İzmir’i dünyadaki marka şehirlerle yarıştıracak bir vizyona kavuşturmanın zamanı” dedi. EGEPOSTASI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.