CHP Selçuk İlçe Başkanlığı Mirasına Sahip Çıktı.

Güncel 06.05.2024 - 09:53, Güncelleme: 07.05.2024 - 11:48 1971 kez okundu.
 

CHP Selçuk İlçe Başkanlığı Mirasına Sahip Çıktı.

CHP Selçuk İlçe Başkanlığı Mirasına Sahip Çıktı.
  Chp Selçuk İlçe Başkanığı İpek Onbaşıoğlu nun Başkanlığında Şirince köyünde Bulunan Cumhuriyet Halk partisine ait olan Şirince köy kahvesinin bakım ve onarımı ile ilgili yerinde incelemelerde bulundu. Tarihi Kahvede açıklama yapan CHP Selçuk İlçe Başkanı Onbaşıoğlu:"Partimize yakışır biçimde mekanın tarihi ve manevi hatırasına uygun bir düzenleme için gerekli başvuruları yaptıklarını kamuoyuyla paylaştı.
CHP Selçuk İlçe Başkanlığı Mirasına Sahip Çıktı.
 
Chp Selçuk İlçe Başkanığı İpek Onbaşıoğlu nun Başkanlığında Şirince köyünde Bulunan Cumhuriyet Halk partisine ait olan Şirince köy kahvesinin bakım ve onarımı ile ilgili yerinde incelemelerde bulundu.
Tarihi Kahvede açıklama yapan CHP Selçuk İlçe Başkanı Onbaşıoğlu:"Partimize yakışır biçimde mekanın tarihi ve manevi hatırasına uygun bir düzenleme için gerekli başvuruları yaptıklarını kamuoyuyla paylaştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.