CHP’Lİ BAŞARIR, EFES SELÇUK’TAN HAMZA DAĞ’I HEDEF ALDI

Siyaset 08.03.2024 - 15:39, Güncelleme: 11.03.2024 - 17:16 3584+ kez okundu.
 

CHP’Lİ BAŞARIR, EFES SELÇUK’TAN HAMZA DAĞ’I HEDEF ALDI

CHP’Lİ BAŞARIR, EFES SELÇUK’TAN HAMZA DAĞ’I HEDEF ALDI
  CHP Efes Selçuk seçim koordinasyon merkezi açılışına katılan ve burada yaptığı konuşmasında AK Partili Hamza Dağ’ı hedef alan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır; “Hamza Dağ’ın afişlerinde ampul yok, amblem yok utanıyorsanız neden o partiden aday oluyorsunuz. Benim adaylarımın afişlerine bakıyorum. Bir cumhuriyet kadını var hemen yanında da altı ok var” dedi. Seçimi farkla alacaklarını belirten Başarır, “Görüyorum ki Efes Selçuk’ta ve İzmir’de seçimi farkla alıyoruz. Birileri umutlanıyor acaba diyor. Hiç umutlanmayın İzmir bizim. İzmir’i kimselere vermeyiz. İzmir’de bizi kimselere vermez. Bizim adaylarımız burada partisiyle, atasıyla, tarihiyle, amblemiyle onur duyuyor" diye konuştu.   AK Partinin Muğla ve İzmir adaylarını hedef alarak konuşan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır "AKP'nin adaylarından biri Muğla’da Aydın Ayaydın. Televizyonda konuşuyor. Eğer ampulden dolayı çekiniyorsanız, gözlerinizi kapatın bana oy verin diyor. Diğeri de Hamza Dağ onun da tüm İzmir’de pankartlarını görüyorum. Ampul yok, AKP’nin amblemi yok” dedi. CHP Efes Selçuk Belediye Başkan adayı Filiz Ceritoğlu Sengel’in sahne arkasında duran afişini örnek göstererek konuşan Başarır; “Benim adaylarımın afişlerine bakıyorum. Bir cumhuriyet kadını var hemen yanında da altı ok var. Madem o partiden utanıyorsun neden aday oluyorsun. Hamza Dağ neden o ampul yok? İzmir’e gönderdikleri adaya bakın yıllarca milletvekilliği yapmış genel başkan yardımcılığı yapmış, İzmir’e gelen yatırımları, İzmir CHP’de diye engellemiş birisi. Daha geçen gün Menemen’de bir müftü çıkıyor Kubilay’ın katillerinin mezarına çocuklarımızı götürüyor. Hamza Dağ o müftünün yakasına yapışacaktın. Sen danışmanlarını FETO’nun arka bahçesi yapmış bir adamsın. Sana biz İzmir’i teslim etmeyiz. 31 Mart’ta daha saat 18:00 olmadan İzmir’in dağlarında çiçekler açacak” diye konuştu. BAĞIMSIZ ADAYLARA ATIFTA BULUNDU CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır konuşmasında; “Bakın yeni bir moda çıktı. 3-4 dönem belediye başkanlığı yapıyorlar. Değişim yapalım diyoruz hayır bağımsız olacağız diyorlar. Bundan 3 hafta önce sosyal medyada bir paylaşım gördüm gözlerim doldu… Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, adayımla pazarı geziyorum dedi ya bu adamı örnek alın” dedi. FİLİZ VE CEMİL BAŞKAN BİZE UMUT VERDİNİZ Coşkulu ve heyecanlı geçen seçim çalışmalarını görünce Filiz Başkanın ve Cemil Başkanın umut verdiklerini söyleyen Başarır; “Sandık kapandığında Cemil Tugay İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Filiz Ceritoğlu Sengel de Efes Selçuk Belediye Başkanı olacak. Ne yapacaklar bize oy veren, vermeyen tüm çocuklara, ailelere sahip çıkacağız insan ayırmayacağız. Çünkü biz 85 milyonluk büyük bir aileyiz” diye konuştu.  
CHP’Lİ BAŞARIR, EFES SELÇUK’TAN HAMZA DAĞ’I HEDEF ALDI

 

CHP Efes Selçuk seçim koordinasyon merkezi açılışına katılan ve burada yaptığı konuşmasında AK Partili Hamza Dağ’ı hedef alan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır; “Hamza Dağ’ın afişlerinde ampul yok, amblem yok utanıyorsanız neden o partiden aday oluyorsunuz. Benim adaylarımın afişlerine bakıyorum. Bir cumhuriyet kadını var hemen yanında da altı ok var” dedi.


Seçimi farkla alacaklarını belirten Başarır, “Görüyorum ki Efes Selçuk’ta ve İzmir’de seçimi farkla alıyoruz. Birileri umutlanıyor acaba diyor. Hiç umutlanmayın İzmir bizim. İzmir’i kimselere vermeyiz. İzmir’de bizi kimselere vermez. Bizim adaylarımız burada partisiyle, atasıyla, tarihiyle, amblemiyle onur duyuyor" diye konuştu.

 

AK Partinin Muğla ve İzmir adaylarını hedef alarak konuşan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır "AKP'nin adaylarından biri Muğla’da Aydın Ayaydın. Televizyonda konuşuyor. Eğer ampulden dolayı çekiniyorsanız, gözlerinizi kapatın bana oy verin diyor. Diğeri de Hamza Dağ onun da tüm İzmir’de pankartlarını görüyorum. Ampul yok, AKP’nin amblemi yok” dedi.


CHP Efes Selçuk Belediye Başkan adayı Filiz Ceritoğlu Sengel’in sahne arkasında duran afişini örnek göstererek konuşan Başarır; “Benim adaylarımın afişlerine bakıyorum. Bir cumhuriyet kadını var hemen yanında da altı ok var. Madem o partiden utanıyorsun neden aday oluyorsun. Hamza Dağ neden o ampul yok? İzmir’e gönderdikleri adaya bakın yıllarca milletvekilliği yapmış genel başkan yardımcılığı yapmış, İzmir’e gelen yatırımları, İzmir CHP’de diye engellemiş birisi. Daha geçen gün Menemen’de bir müftü çıkıyor Kubilay’ın katillerinin mezarına çocuklarımızı götürüyor. Hamza Dağ o müftünün yakasına yapışacaktın. Sen danışmanlarını FETO’nun arka bahçesi yapmış bir adamsın. Sana biz İzmir’i teslim etmeyiz. 31 Mart’ta daha saat 18:00 olmadan İzmir’in dağlarında çiçekler açacak” diye konuştu.


BAĞIMSIZ ADAYLARA ATIFTA BULUNDU


CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır konuşmasında; “Bakın yeni bir moda çıktı. 3-4 dönem belediye başkanlığı yapıyorlar. Değişim yapalım diyoruz hayır bağımsız olacağız diyorlar. Bundan 3 hafta önce sosyal medyada bir paylaşım gördüm gözlerim doldu… Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, adayımla pazarı geziyorum dedi ya bu adamı örnek alın” dedi.


FİLİZ VE CEMİL BAŞKAN BİZE UMUT VERDİNİZ


Coşkulu ve heyecanlı geçen seçim çalışmalarını görünce Filiz Başkanın ve Cemil Başkanın umut verdiklerini söyleyen Başarır; “Sandık kapandığında Cemil Tugay İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Filiz Ceritoğlu Sengel de Efes Selçuk Belediye Başkanı olacak. Ne yapacaklar bize oy veren, vermeyen tüm çocuklara, ailelere sahip çıkacağız insan ayırmayacağız. Çünkü biz 85 milyonluk büyük bir aileyiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.