Efes Selçuk'ta 9 Mart'ta UNESCO Dünya Mirasını Koşarak Keşfedecekler.

Spor 08.03.2024 - 16:03, Güncelleme: 11.03.2024 - 17:16 3695+ kez okundu.
 

Efes Selçuk'ta 9 Mart'ta UNESCO Dünya Mirasını Koşarak Keşfedecekler.

Efes Selçuk'ta 9 Mart'ta UNESCO Dünya Mirasını Koşarak Keşfedecekler.
İzmir’in Selçuk ilçesinde 9-10 Mart tarihinde düzenlenecek Ephesus Ultra Maratonu’nunda, Anadolu Sigorta Ephesus Ultra Trail 120K ile yarışseverler, Meryem Ana Tapınağı ve Efes Antik Kenti arasındaki zorlu patikalarda koşacaklar. 2017 yılından bu yana düzenlenen Ephesus Ultra Maratonu bu yıl bir kez daha spor tutkunlarını Efes Selçuk'ta bir araya getiriyor. “UNESCO Dünya Mirasını Koşarak Keşfet” mottosu ile düzenlenen maratonda yarışmacılar, Climbolic Ephesus Ultra Maratonu boyunca Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Efes Antik Kenti’ni koşarak keşfederken, Efes Selçuk'un tarihi güzelliklerini görme şansını yakalayacaklar. 9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 07:00’de start alacak Anadolu Sigorta Ephesus Ultra Trail 120K ile yarışseverler Meryem Ana Tapınağı’ndan Efes Antik Kenti’ne koşarak dünyanın iki antik harikası arasında yarışma imkanı bulacaklar. Anadolu Sigorta Ephesus Ultra Trail 120K parkurunda mücadele edecek sporcular, ayrıca Anadolu Sigorta’nın sunduğu sağlık ürünlerindeki fırsatlarla da tanışabilecekler.
Efes Selçuk'ta 9 Mart'ta UNESCO Dünya Mirasını Koşarak Keşfedecekler.

İzmir’in Selçuk ilçesinde 9-10 Mart tarihinde düzenlenecek Ephesus Ultra Maratonu’nunda, Anadolu Sigorta Ephesus Ultra Trail 120K ile yarışseverler, Meryem Ana Tapınağı ve Efes Antik Kenti arasındaki zorlu patikalarda koşacaklar.

2017 yılından bu yana düzenlenen Ephesus Ultra Maratonu bu yıl bir kez daha spor tutkunlarını Efes Selçuk'ta bir araya getiriyor. “UNESCO Dünya Mirasını Koşarak Keşfet” mottosu ile düzenlenen maratonda yarışmacılar, Climbolic Ephesus Ultra Maratonu boyunca Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Efes Antik Kenti’ni koşarak keşfederken, Efes Selçuk'un tarihi güzelliklerini görme şansını yakalayacaklar.

9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 07:00’de start alacak Anadolu Sigorta Ephesus Ultra Trail 120K ile yarışseverler Meryem Ana Tapınağı’ndan Efes Antik Kenti’ne koşarak dünyanın iki antik harikası arasında yarışma imkanı bulacaklar. Anadolu Sigorta Ephesus Ultra Trail 120K parkurunda mücadele edecek sporcular, ayrıca Anadolu Sigorta’nın sunduğu sağlık ürünlerindeki fırsatlarla da tanışabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.