EFES SELÇUK'TA ÇARŞI GÜZELLEŞİRKEN, SOKAKLAR AYDINLANIYOR!

Güncel 01.03.2024 - 16:28, Güncelleme: 06.03.2024 - 11:58 3598+ kez okundu.
 

EFES SELÇUK'TA ÇARŞI GÜZELLEŞİRKEN, SOKAKLAR AYDINLANIYOR!

EFES SELÇUK'TA ÇARŞI GÜZELLEŞİRKEN, SOKAKLAR AYDINLANIYOR!
  Efes Selçuk Belediyesi tarafından kentte yürütülen altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları hızla devam ediyor. Kubilay Caddesi'nde gerçekleştirilen aydınlatma direklerinin yenilenmesiyle birlikte sokaklar aydınlanırken, Tahsin Ağa Camii çevresinde yapılan düzenlemelerle de alan kent dokusuna uygun modern bir görünüm kazanıyor. Devam eden çalışmalar kapsamında PTT Altı Meydan Projesi'nde sona gelinmesi ile kent merkezindeki hareketlilik daha işlevsel hale getirecek.     Efes Selçuk’un en işlek caddelerinden biri olan Kubilay Caddesi’nde çok eski dönemde yapılan ve hatlarının yenilenmesine rağmen verimli olarak çalışmayan aydınlatma direkleri Gediz Elektrik ile imzalanan protokol kapsamında yenilendi. Böylece ulusal altyapı dağıtım standartlarına da uygun olarak yerleştirilen kablolama ve direklerle birlikte caddedeki tüm aydınlatma sistemi yenilenmiş oldu.     Çarşıda devam eden çalışmalar kapsamında ayrıca 1013 sokakta esnafın bulunduğu alanda hem esnafın hem vatandaşın kullanımını kolaylaştıran düzenlemeler de yapılacak. PTT Altı Meydan Düzenlemesi ile alandaki esnafın rahat kullanabileceği ve yine vatandaşın istekleri doğrultusunda düzenleme yapılan alanda binaların da cepheleri ve elektrik hatları yenilenecek, yeni çatılar yapılacak, tente ve pergola uygulamaları gerçekleşecek. Tamamlanan çalışmalar ile Efes Selçuk çok yakında yeni bir meydan kazanacak.  
EFES SELÇUK'TA ÇARŞI GÜZELLEŞİRKEN, SOKAKLAR AYDINLANIYOR!
 
Efes Selçuk Belediyesi tarafından kentte yürütülen altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları hızla devam ediyor. Kubilay Caddesi'nde gerçekleştirilen aydınlatma direklerinin yenilenmesiyle birlikte sokaklar aydınlanırken, Tahsin Ağa Camii çevresinde yapılan düzenlemelerle de alan kent dokusuna uygun modern bir görünüm kazanıyor. Devam eden çalışmalar kapsamında PTT Altı Meydan Projesi'nde sona gelinmesi ile kent merkezindeki hareketlilik daha işlevsel hale getirecek.
 
 
Efes Selçuk’un en işlek caddelerinden biri olan Kubilay Caddesi’nde çok eski dönemde yapılan ve hatlarının yenilenmesine rağmen verimli olarak çalışmayan aydınlatma direkleri Gediz Elektrik ile imzalanan protokol kapsamında yenilendi. Böylece ulusal altyapı dağıtım standartlarına da uygun olarak yerleştirilen kablolama ve direklerle birlikte caddedeki tüm aydınlatma sistemi yenilenmiş oldu.
 
 
Çarşıda devam eden çalışmalar kapsamında ayrıca 1013 sokakta esnafın bulunduğu alanda hem esnafın hem vatandaşın kullanımını kolaylaştıran düzenlemeler de yapılacak. PTT Altı Meydan Düzenlemesi ile alandaki esnafın rahat kullanabileceği ve yine vatandaşın istekleri doğrultusunda düzenleme yapılan alanda binaların da cepheleri ve elektrik hatları yenilenecek, yeni çatılar yapılacak, tente ve pergola uygulamaları gerçekleşecek. Tamamlanan çalışmalar ile Efes Selçuk çok yakında yeni bir meydan kazanacak.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.