FİLİZ BAŞKAN BELEDİYE EMEKÇİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Güncel 09.04.2024 - 09:07, Güncelleme: 15.04.2024 - 14:10 2732 kez okundu.
 

FİLİZ BAŞKAN BELEDİYE EMEKÇİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

FİLİZ BAŞKAN BELEDİYE EMEKÇİLERİYLE BAYRAMLAŞTI
    Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye emekçileri ile bayramlaştı. Vasıtalar Amirliğinde düzenlenen bayramlaşmaya CHP İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları da katıldı.   Belediye emekçileri ile bayramlaşma programında bir araya gelen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, burada yaptığı konuşmasında; “En son iftarımızı yaptığımız zaman demiştik ki; “Zaman geçecek, bayram gelecek ve bayramda biz yine bir arada olacağız. Hepinize ailelerinizle birlikte geçireceğiniz iyi bayramlar diliyorum. Yarınlarımız güzel olsun. Hep bir arada kardeşlik hukuku ile çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Filiz Başkan konuşmasının ardından belediye emekçileriyle bayramlaştı.  
FİLİZ BAŞKAN BELEDİYE EMEKÇİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

 

 

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye emekçileri ile bayramlaştı. Vasıtalar Amirliğinde düzenlenen bayramlaşmaya CHP İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları da katıldı.

 

Belediye emekçileri ile bayramlaşma programında bir araya gelen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, burada yaptığı konuşmasında; “En son iftarımızı yaptığımız zaman demiştik ki; “Zaman geçecek, bayram gelecek ve bayramda biz yine bir arada olacağız. Hepinize ailelerinizle birlikte geçireceğiniz iyi bayramlar diliyorum. Yarınlarımız güzel olsun. Hep bir arada kardeşlik hukuku ile çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Filiz Başkan konuşmasının ardından belediye emekçileriyle bayramlaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.