FİLİZ BAŞKAN: MART’IN SONUNDA BAHAR VAR, İSABEY’DE KARDEŞLİK VAR

Güncel 25.03.2024 - 11:51, Güncelleme: 28.03.2024 - 13:02 3079+ kez okundu.
 

FİLİZ BAŞKAN: MART’IN SONUNDA BAHAR VAR, İSABEY’DE KARDEŞLİK VAR

FİLİZ BAŞKAN: MART’IN SONUNDA BAHAR VAR, İSABEY’DE KARDEŞLİK VAR
  İsabey Mahallesi’ “Mart’ın Sonu Bahar Şenliği” ile baharı büyük bir coşkuyla karşıladı. Şenlikte vatandaşlarla birlikte doyasıya eğlenen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Biliyor musunuz diğer tüm ilçeler bize özeniyorlar. Çünkü biz bir arada durduğumuzu gösteriyoruz. Bir arada yaşamanın ne demek olduğunu hep birlikte öğretiyoruz” dedi. Hafta sonu İsabey Mahallesi eğlenceli bir şenliğe ev sahipliği yaptı. Mahalle sakinlerinin yanı sıra Efes Selçuklu vatandaşların da akın ettiği şenlikte İsabey Mahallesi Ritim Grubu ve Dans Grubu, Sökeli Hasret ile gece boyu eğlenceyi zirveye çıkardı. FİLİZ BAŞKAN’A COŞKULU KARŞILAMA Şenlik alanına Seçim Koordinasyon Merkezi önünden partilileri ile birlikte gelen Filiz Başkan İsabey Mahallesi’ne girdiği andan itibaren mahalle halkı tarafından coşkulu bir şekilde davul zurna ve şarkılar eşliğinde karşılandı. Meclis üyesi olduğu yıllardan bugünlere kadar her zaman İsabey Mahallesi sakinleri ile arasında bir gönül bağı olduğunu belirten Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Gerçekten gönüllerdeki neşe, yüzlerdeki gülümseme, kardeşliğin ne olduğunu gösteren bir mahalledir bu mahalle. Sizleri seviyorum İsabey hem de çok. Beş yıl boyunca beraber yol aldık. Acımız oldu, kötü günlerimiz oldu, ailelerimizde sıkıntılarımız oldu ama yan yana durarak bütün sıkıntıların hepsinin üstesinden geldik. Hiç kimse dertlenmesin, başkaları da heveslenmesin bir beş yıl daha üstesinden geliriz. Çünkü biz şunu biliyoruz; hiçbir şeyi hiçbir kaygıyla yapmıyoruz. Seviyormuşuz gibi görünmüyoruz. Zamanı geldiği zaman yanınızda olmuyoruz. Sengel ailesi olarak hep yanınızda olduk” dedi. EFES SELÇUK’UN KARDEŞLİĞİNE ÖZENİYORLAR  Efes Selçuk’un birçok farklı kültürünü bir arada yaşatan zengin bir kent olmasıyla gurur duyduğunu ifade eden Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Biliyor musunuz diğer tüm ilçeler bize özeniyorlar. Bize gerçekten özeniyorlar çünkü bir arada durduğumuzu gösteriyoruz. Bir arada yaşamanın ne demek olduğunu hep birlikte öğrendik, hep birlikte öğretiyoruz da.  Kardeşliğimizi gösteriyoruz. Eğri ile doğruyu nasıl ayırt edebildiğimizi gösteriyoruz. Bundan beş yıl sonra da mikrofonu elimize aldığımızda; “Teşekkürler İsabey diyeceğim on yılın sonunda, beraber yol aldığımız için. Ve sonra dönüp genç arkadaşlara bırakırken gözüm arkada kalmayacak. İsabey’e de Efes Selçuk’a da sahip çıkacaklar. Bir aradayız,  eğleneceğiz, güleceğiz. Her türlü strese, her türlü kötü söze rağmen, bu ağızlar açıldığı andan itibaren hep gülümseme ile açılacak. Hep güzel sözlerle açılacak çünkü İsabey güzelliklerin en güzeline layık.” dedi. Dünya Romanlar Günü’nde İsabey Mahallesi’nde büyük bir kutlama yapacaklarının da sözünü veren Filiz Başkan, konuşmasının ardından gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlarla birlikte eğlendi.
FİLİZ BAŞKAN: MART’IN SONUNDA BAHAR VAR, İSABEY’DE KARDEŞLİK VAR

 

İsabey Mahallesi’ “Mart’ın Sonu Bahar Şenliği” ile baharı büyük bir coşkuyla karşıladı. Şenlikte vatandaşlarla birlikte doyasıya eğlenen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Biliyor musunuz diğer tüm ilçeler bize özeniyorlar. Çünkü biz bir arada durduğumuzu gösteriyoruz. Bir arada yaşamanın ne demek olduğunu hep birlikte öğretiyoruz” dedi.

Hafta sonu İsabey Mahallesi eğlenceli bir şenliğe ev sahipliği yaptı. Mahalle sakinlerinin yanı sıra Efes Selçuklu vatandaşların da akın ettiği şenlikte İsabey Mahallesi Ritim Grubu ve Dans Grubu, Sökeli Hasret ile gece boyu eğlenceyi zirveye çıkardı.

FİLİZ BAŞKAN’A COŞKULU KARŞILAMA

Şenlik alanına Seçim Koordinasyon Merkezi önünden partilileri ile birlikte gelen Filiz Başkan İsabey Mahallesi’ne girdiği andan itibaren mahalle halkı tarafından coşkulu bir şekilde davul zurna ve şarkılar eşliğinde karşılandı.

Meclis üyesi olduğu yıllardan bugünlere kadar her zaman İsabey Mahallesi sakinleri ile arasında bir gönül bağı olduğunu belirten Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Gerçekten gönüllerdeki neşe, yüzlerdeki gülümseme, kardeşliğin ne olduğunu gösteren bir mahalledir bu mahalle. Sizleri seviyorum İsabey hem de çok. Beş yıl boyunca beraber yol aldık. Acımız oldu, kötü günlerimiz oldu, ailelerimizde sıkıntılarımız oldu ama yan yana durarak bütün sıkıntıların hepsinin üstesinden geldik. Hiç kimse dertlenmesin, başkaları da heveslenmesin bir beş yıl daha üstesinden geliriz. Çünkü biz şunu biliyoruz; hiçbir şeyi hiçbir kaygıyla yapmıyoruz. Seviyormuşuz gibi görünmüyoruz. Zamanı geldiği zaman yanınızda olmuyoruz. Sengel ailesi olarak hep yanınızda olduk” dedi.

EFES SELÇUK’UN KARDEŞLİĞİNE ÖZENİYORLAR

 Efes Selçuk’un birçok farklı kültürünü bir arada yaşatan zengin bir kent olmasıyla gurur duyduğunu ifade eden Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Biliyor musunuz diğer tüm ilçeler bize özeniyorlar. Bize gerçekten özeniyorlar çünkü bir arada durduğumuzu gösteriyoruz. Bir arada yaşamanın ne demek olduğunu hep birlikte öğrendik, hep birlikte öğretiyoruz da.  Kardeşliğimizi gösteriyoruz. Eğri ile doğruyu nasıl ayırt edebildiğimizi gösteriyoruz. Bundan beş yıl sonra da mikrofonu elimize aldığımızda; “Teşekkürler İsabey diyeceğim on yılın sonunda, beraber yol aldığımız için. Ve sonra dönüp genç arkadaşlara bırakırken gözüm arkada kalmayacak. İsabey’e de Efes Selçuk’a da sahip çıkacaklar. Bir aradayız,  eğleneceğiz, güleceğiz. Her türlü strese, her türlü kötü söze rağmen, bu ağızlar açıldığı andan itibaren hep gülümseme ile açılacak. Hep güzel sözlerle açılacak çünkü İsabey güzelliklerin en güzeline layık.” dedi.

Dünya Romanlar Günü’nde İsabey Mahallesi’nde büyük bir kutlama yapacaklarının da sözünü veren Filiz Başkan, konuşmasının ardından gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlarla birlikte eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.