FİLİZ BAŞKAN’DAN ANLAMLI ÇAĞRI: TEBRİK ÇİÇEĞİ YERİNE EĞİTİME, SOKAK HAYVANLARINA DESTEK

Güncel 05.04.2024 - 09:32, Güncelleme: 08.04.2024 - 10:26 2842 kez okundu.
 

FİLİZ BAŞKAN’DAN ANLAMLI ÇAĞRI: TEBRİK ÇİÇEĞİ YERİNE EĞİTİME, SOKAK HAYVANLARINA DESTEK

FİLİZ BAŞKAN’DAN ANLAMLI ÇAĞRI: TEBRİK ÇİÇEĞİ YERİNE EĞİTİME, SOKAK HAYVANLARINA DESTEK
  31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından bir kez daha Efes Selçuk’un belediye başkanı olmaya hak kazanan Filiz Ceritoğlu Sengel tebrik çiçekleri yerine öğrencilerin eğitimine ve sokak hayvanlarına destek olmayı seçti. Görevde bulunduğu süre içerisinde her zaman kentte yaşayan öğrencilerin eğitimine ve Efes Selçuk Gıda Dayanışması Projesi ile çocukların beslenmesi için çalışan Filiz Başkan yeni döneminde de öğrencileri ve çocukları unutmadı. Tebrik çiçekleri yerine eğitime ve sokakta yaşayan can dostlarına katkı sunmayı tercih ettiklerini belirten Filiz Başkan sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda;  “Tebrikleriniz için çiçek göndermek yerine LÖSEV, ÇYDD, TEV ve ADD’ye bağışta bulunabilir, can dostlarımızın mama kaplarına katkı sunabilirsiniz. Çocuklarımızın sağlığına, eğitimine, geleceğimize umut olmayı; can dostlarımızın beslenmesine katkı sunmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi. 
FİLİZ BAŞKAN’DAN ANLAMLI ÇAĞRI: TEBRİK ÇİÇEĞİ YERİNE EĞİTİME, SOKAK HAYVANLARINA DESTEK

 

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından bir kez daha Efes Selçuk’un belediye başkanı olmaya hak kazanan Filiz Ceritoğlu Sengel tebrik çiçekleri yerine öğrencilerin eğitimine ve sokak hayvanlarına destek olmayı seçti.

Görevde bulunduğu süre içerisinde her zaman kentte yaşayan öğrencilerin eğitimine ve Efes Selçuk Gıda Dayanışması Projesi ile çocukların beslenmesi için çalışan Filiz Başkan yeni döneminde de öğrencileri ve çocukları unutmadı.

Tebrik çiçekleri yerine eğitime ve sokakta yaşayan can dostlarına katkı sunmayı tercih ettiklerini belirten Filiz Başkan sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda;  “Tebrikleriniz için çiçek göndermek yerine LÖSEV, ÇYDD, TEV ve ADD’ye bağışta bulunabilir, can dostlarımızın mama kaplarına katkı sunabilirsiniz. Çocuklarımızın sağlığına, eğitimine, geleceğimize umut olmayı; can dostlarımızın beslenmesine katkı sunmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.