Filiz Ceritoğlu Sengel: Her göreve hazırım

Güncel 06.01.2024 - 16:22, Güncelleme: 19.01.2024 - 17:19 5495+ kez okundu.
 

Filiz Ceritoğlu Sengel: Her göreve hazırım

Filiz Ceritoğlu Sengel: Her göreve hazırım
Birgün Gazetesi Yerel seçimler için hazırlıkların devam ettiği CHP'de, İzmir adayının kim olacağı merak ediliyor. Kulislerde adı konuşulan isimlerden Filiz Ceritoğlu Sengel, "Genel Merkezimizin vereceği her görevi başarıyla yerine getirmeye, her CHP üyesi gibi hazır olduğumu da büyük bir samimiyet ve karalılıkla ifade etmek isterim" diyor. Konu hakkında BirGün’e açıklama yapan Ceritoğlu Sengel, iddialarla ilgili “Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi olarak, bir dönem ilçe belediye meclisi ve bir dönem büyükşehir belediye meclis üyeliğimin yani iki dönem üst üste meclis üyeliğimin ardından ve Efes Selçuk Belediye Başkanı olarak başarıyla geçirdiğimi düşündüğüm 5 yılın sonunda, adaylık başvurumu mevcutta İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li bir başkanı olduğu için ilçeme yaptım. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için konuşulduğumun, özellikle son dönemde hem İzmirli yurttaşlarımızın hem de partili yol arkadaşlarımın beni bu göreve uygun gördüklerini ifade etmelerinin elbette farkındayım” dedi. "BÜYÜK BİR GURUR KAYNAĞI" Ceritoğlu Sengel, “Partimiz CHP’nin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına değer görülmek benim için büyük bir onur, büyük bir gurur kaynağıdır” dedi ve ekledi: “İzmirli yurttaşlarımızın ve Genel Merkezimizin vereceği her görevi başarıyla yerine getirmeye, her CHP üyesi gibi hazır olduğumu da büyük bir samimiyet ve karalılıkla ifade etmek isterim.” dedi.
Filiz Ceritoğlu Sengel: Her göreve hazırım

Birgün Gazetesi

Yerel seçimler için hazırlıkların devam ettiği CHP'de, İzmir adayının kim olacağı merak ediliyor. Kulislerde adı konuşulan isimlerden Filiz Ceritoğlu Sengel, "Genel Merkezimizin vereceği her görevi başarıyla yerine getirmeye, her CHP üyesi gibi hazır olduğumu da büyük bir samimiyet ve karalılıkla ifade etmek isterim" diyor.

Konu hakkında BirGün’e açıklama yapan Ceritoğlu Sengel, iddialarla ilgili “Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi olarak, bir dönem ilçe belediye meclisi ve bir dönem büyükşehir belediye meclis üyeliğimin yani iki dönem üst üste meclis üyeliğimin ardından ve Efes Selçuk Belediye Başkanı olarak başarıyla geçirdiğimi düşündüğüm 5 yılın sonunda, adaylık başvurumu mevcutta İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li bir başkanı olduğu için ilçeme yaptım. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için konuşulduğumun, özellikle son dönemde hem İzmirli yurttaşlarımızın hem de partili yol arkadaşlarımın beni bu göreve uygun gördüklerini ifade etmelerinin elbette farkındayım” dedi.

"BÜYÜK BİR GURUR KAYNAĞI"

Ceritoğlu Sengel, “Partimiz CHP’nin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına değer görülmek benim için büyük bir onur, büyük bir gurur kaynağıdır” dedi ve ekledi: “İzmirli yurttaşlarımızın ve Genel Merkezimizin vereceği her görevi başarıyla yerine getirmeye, her CHP üyesi gibi hazır olduğumu da büyük bir samimiyet ve karalılıkla ifade etmek isterim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Mehmet Gulay
(06.01.2024 19:51 - #257)
Başarılar Baskanim inşallah sen aciklanirsin. Değişim iyidir.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.