Övünç Demir : "Torbalı'da Destan Yazacağız"

Yerel 11.01.2024 - 10:04, Güncelleme: 19.01.2024 - 17:21 5089+ kez okundu.
 

Övünç Demir : "Torbalı'da Destan Yazacağız"

Övünç Demir : "Torbalı'da Destan Yazacağız"
CHP'de dün akşam önce Merkez Yönetim Kurulu (MYK) adından da Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplanmış. Toplantıda İzmir'den Torbalı, Bergama, Kınık, Bayındır, Kiraz ve Tire adayları belli olmuştu. CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı olarak Açıklanan Övünç Demir Adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada: “Kıymetli hemşehrilerim, sevgili yol arkadaşlarım; Büyük bir onur ve sorumlulukla, kuruluşun ve kurtuluşun partisi, Cumhuriyet Halk Partimizin güçlü çatısı altında Torbalı Belediye Başkan adayı olarak görevlendirildim. Bu önemli görevi şahsıma layık gören; başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Parti Meclisi Üyelerimize, omuz omuza yıllardır partimizin iktidarı için Torbalı’da birlikte mücadele ettiğimiz emektar örgütümüze teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin ve partimizin 100’ncü yılında, biz Cumhuriyetin evlatlarına bugünleri yaşatan, bu onurlu görevleri üstlenebilecekleri çağdaş, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni miras bırakan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarına şükranlarımı sunuyor, emanetlerine sahip çıkacağımızın sözünü veriyorum. Bu yolculukta; kucaklayıcı, şeffaf, adil ve katılımcı bir yerel yönetim anlayışıyla kentimizi bir adım daha ileriye taşıyacak ve Torbalımızın destanını birlikte yazacağız. Saygılarımla,” dedi. Övünç Demir CHP TORBALI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖVÜNÇ DEMİR KİMDİR? 1984 yılında doğdu. İlkokulu Torbalı’da okuduktan sonra orta ve lise öğrenimine İzmir’de devam etti. Fen Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Koç Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünü kazandı. Üniversite yıllarında müzik, folklor, yüzme, dans, satranç gibi birçok sosyal kulüpte aktif olarak görev aldı. Bilardo kulübünün de kurucu üyesidir. 2 yıl Koç Üniversitesi Beşiktaş kulübünün başkanlık görevlerini üstlenip aynı yıllarda Üniversiteli Beşiktaşlılar Grubunun Ege Bölgesi Başkanlık görevini icra etti. Akademik olarak 1 yıl boyunca üzerinde çalışmış olduğu “Step Counter” adlı projesi Dünya’nın çeşitli üniversitelerinde düzenlenen proje yarışmalardan davet aldı. Aynı zamanda ev otomasyonları ile ilgili bir takım çalışmalarda bulundu. Askerlik görevini bitirdikten sonra Atalarının izinden giderek bunca yıl edinmiş olduğu bilgi ve birikimlerini doğup büyüdüğü Torbalı ilçesinin gelişmesi için kullanmak amacı ile Torbalı’ya dönme kararı aldı. Şu an Torbalıda aktif olarak mühendislik mesleğini icra etmektedir ve Yaşar Demir ile beraber Demir Ev Yapı İnş. Ltd. Şti. firmasının kurucu üyesidir. Evli ve iki çocuk sahibidir. Demir, partisinin ilçe kongresinde ilçe başkan adayı olarak yola çıkmıştı. Demir, kürsüde ilçe başkan adaylığından vazgeçip belediye başkan adayı olacağını söylemişti. Demir, dosyasını 27 Kasım tarihinde partisinin ilçe başkanlığına teslim etti.    
Övünç Demir : "Torbalı'da Destan Yazacağız"

CHP'de dün akşam önce Merkez Yönetim Kurulu (MYK) adından da Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplanmış. Toplantıda İzmir'den Torbalı, Bergama, Kınık, Bayındır, Kiraz ve Tire adayları belli olmuştu.

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı olarak Açıklanan Övünç Demir Adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada:

“Kıymetli hemşehrilerim, sevgili yol arkadaşlarım;

Büyük bir onur ve sorumlulukla, kuruluşun ve kurtuluşun partisi, Cumhuriyet Halk Partimizin güçlü çatısı altında Torbalı Belediye Başkan adayı olarak görevlendirildim.

Bu önemli görevi şahsıma layık gören; başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Parti Meclisi Üyelerimize, omuz omuza yıllardır partimizin iktidarı için Torbalı’da birlikte mücadele ettiğimiz emektar örgütümüze teşekkür ediyorum.

Cumhuriyetimizin ve partimizin 100’ncü yılında, biz Cumhuriyetin evlatlarına bugünleri yaşatan, bu onurlu görevleri üstlenebilecekleri çağdaş, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni miras bırakan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarına şükranlarımı sunuyor, emanetlerine sahip çıkacağımızın sözünü veriyorum.

Bu yolculukta; kucaklayıcı, şeffaf, adil ve katılımcı bir yerel yönetim anlayışıyla kentimizi bir adım daha ileriye taşıyacak ve Torbalımızın destanını birlikte yazacağız.

Saygılarımla,” dedi.

Övünç Demir

CHP TORBALI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

ÖVÜNÇ DEMİR KİMDİR?

1984 yılında doğdu. İlkokulu Torbalı’da okuduktan sonra orta ve lise öğrenimine İzmir’de devam etti. Fen Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Koç Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünü kazandı. Üniversite yıllarında müzik, folklor, yüzme, dans, satranç gibi birçok sosyal kulüpte aktif olarak görev aldı. Bilardo kulübünün de kurucu üyesidir. 2 yıl Koç Üniversitesi Beşiktaş kulübünün başkanlık görevlerini üstlenip aynı yıllarda Üniversiteli Beşiktaşlılar Grubunun Ege Bölgesi Başkanlık görevini icra etti. Akademik olarak 1 yıl boyunca üzerinde çalışmış olduğu “Step Counter” adlı projesi Dünya’nın çeşitli üniversitelerinde düzenlenen proje yarışmalardan davet aldı. Aynı zamanda ev otomasyonları ile ilgili bir takım çalışmalarda bulundu. Askerlik görevini bitirdikten sonra Atalarının izinden giderek bunca yıl edinmiş olduğu bilgi ve birikimlerini doğup büyüdüğü Torbalı ilçesinin gelişmesi için kullanmak amacı ile Torbalı’ya dönme kararı aldı. Şu an Torbalıda aktif olarak mühendislik mesleğini icra etmektedir ve Yaşar Demir ile beraber Demir Ev Yapı İnş. Ltd. Şti. firmasının kurucu üyesidir. Evli ve iki çocuk sahibidir. Demir, partisinin ilçe kongresinde ilçe başkan adayı olarak yola çıkmıştı. Demir, kürsüde ilçe başkan adaylığından vazgeçip belediye başkan adayı olacağını söylemişti. Demir, dosyasını 27 Kasım tarihinde partisinin ilçe başkanlığına teslim etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.