RAMAZAN’IN İLK İFTARINDA PAYLAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK

Yerel 12.03.2024 - 10:39, Güncelleme: 18.03.2024 - 16:38 3761+ kez okundu.
 

RAMAZAN’IN İLK İFTARINDA PAYLAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK

RAMAZAN’IN İLK İFTARINDA PAYLAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK
  Efes Selçuk Belediyesi Ramazan ayının ilk gününde iftar sofrası kurarak toplumsal dayanışma örneği gösterdi. Efes Selçuklu yurttaşlar her yıl olduğu gibi bu yılda iftar sofralarında buluşuyor. Ramazan’ın ilk gününde pazar yerinde kurulan iftar sofrasında bir araya gelen vatandaşlar oruçlarını birlikte açtılar. İftar öncesinde düzenlenen programda canlı tasavvuf müziği, Hacivat-Karagöz ve semazen gösterisi her yaştan Efes Selçuklu tarafından ilgiyle izlendi. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Ramazan'ın ilk gününde düzenlenen iftar öncesinde masaları tek tek gezerek genç, yaşlı, çocuk her yaştan Efes Selçuklu ile selamlaştı. İftar sofrasına katılan herkesin duygularına dokunarak, birlik ve beraberlik ruhunu güçlendiren Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, "Ramazan ayı barıştır, kardeşliktir, birlikteliktir. Ayrışmadan birleştiğimiz, birleştikçe dayanıştığımız sofralarımız bol ve bereketli olsun" dedi. Efes Selçuk Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek iftar programları devam edecek. Efes Selçuk’un köylerinde düzenlenecek olan iftar programları ile ilgili ayrıntılı bilgi Efes Selçuk Belediyesi sosyal medya hesaplarında yer alıyor. 
RAMAZAN’IN İLK İFTARINDA PAYLAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK

 

Efes Selçuk Belediyesi Ramazan ayının ilk gününde iftar sofrası kurarak toplumsal dayanışma örneği gösterdi.

Efes Selçuklu yurttaşlar her yıl olduğu gibi bu yılda iftar sofralarında buluşuyor. Ramazan’ın ilk gününde pazar yerinde kurulan iftar sofrasında bir araya gelen vatandaşlar oruçlarını birlikte açtılar.

İftar öncesinde düzenlenen programda canlı tasavvuf müziği, Hacivat-Karagöz ve semazen gösterisi her yaştan Efes Selçuklu tarafından ilgiyle izlendi.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Ramazan'ın ilk gününde düzenlenen iftar öncesinde masaları tek tek gezerek genç, yaşlı, çocuk her yaştan Efes Selçuklu ile selamlaştı.

İftar sofrasına katılan herkesin duygularına dokunarak, birlik ve beraberlik ruhunu güçlendiren Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, "Ramazan ayı barıştır, kardeşliktir, birlikteliktir. Ayrışmadan birleştiğimiz, birleştikçe dayanıştığımız sofralarımız bol ve bereketli olsun" dedi.

Efes Selçuk Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek iftar programları devam edecek. Efes Selçuk’un köylerinde düzenlenecek olan iftar programları ile ilgili ayrıntılı bilgi Efes Selçuk Belediyesi sosyal medya hesaplarında yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.