Selçuk Kuzey Makedonya Göçmenleri Derneği Aktif kuruluşunu gerçekleştirdi.

Güncel 06.03.2024 - 09:41, Güncelleme: 06.03.2024 - 11:58 3922+ kez okundu.
 

Selçuk Kuzey Makedonya Göçmenleri Derneği Aktif kuruluşunu gerçekleştirdi.

Genç bir Kadrodan Oluşan Selçuk Kuzey Makedonya Göçmenleri Derneği Aktif kuruluşunu gerçekleştirerek Nisan ayı itibariyle üye kayıtlarına başlıyor. Genç ve dinamik bir kadroya sahip olan Derneğin Efes Selçuk'a yeni bir Soluk getireceği konuşuluyor. Bizlerde bu yola çıkan kardeşlerimize, başarılar diliyoruz...
  Selçuk Kuzey Makedonya Göçmenleri Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada: “Değerli hemşerilerimiz. Kültürümüzün bize duyduğu ihtiyaca kulak verip sahip olduğumuz bilgi birikimini bu uğurda kullanarak genç olmanın vermiş olduğu dinamizmle ve de birlikteliğimizden doğabilecek büyük gücün bilinciyle çıktığımız yolda ilk hedefe ulaşmış bulunmaktayız. Gerçekleştirmeyi planladığımız alışılmışın dışındaki projelerimizle, gelecek nesli geçmişimizle buluşturarak kültürümüzün zenginliğine zenginlik katacağız.   Misyonumuz ve vizyonumuzla çizdiğimiz yoldan şaşmadan yürüyoruz, siz değerli hemşerilerimizi de bu güzel yolculukta yanımızda görmek, bir çatı altında evinizde görmek, bize ve birlikteliğimize, Makedonya Göçmenlerinin gücüne güç katacaktır. Genç yapı, genç fikirler ve güçlü bir dernek diyerek oluşturduğumuz 15 kişilik genç kurucu kadromuzla Kuzey Makedonya Göçmenleri Derneğimiz, bir yıl süren çalışmalarımız sonucunda 1 Mart 2024 tarihinde resmi olarak kurulmuştur ve yine gençlere yer verdiğimiz 20 kişilik kalabalık bir Yönetim Kurulu ekibiyle 3 yıllık ilk dönemimiz başlamıştır. İlçemize, hemşerilerimize ve de en önemlisi çok kıymetli kültürümüze hayırlı olsun. Nisan ayı itibariyle üye alımlarına başlanacaktır. Duyurulardan haberdar olmak için resmi sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.” Denildi.
Genç bir Kadrodan Oluşan Selçuk Kuzey Makedonya Göçmenleri Derneği Aktif kuruluşunu gerçekleştirerek Nisan ayı itibariyle üye kayıtlarına başlıyor. Genç ve dinamik bir kadroya sahip olan Derneğin Efes Selçuk'a yeni bir Soluk getireceği konuşuluyor. Bizlerde bu yola çıkan kardeşlerimize, başarılar diliyoruz...

 

Selçuk Kuzey Makedonya Göçmenleri Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada: “Değerli hemşerilerimiz.

Kültürümüzün bize duyduğu ihtiyaca kulak verip sahip olduğumuz bilgi birikimini bu uğurda kullanarak genç olmanın vermiş olduğu dinamizmle ve de birlikteliğimizden doğabilecek büyük gücün bilinciyle çıktığımız yolda ilk hedefe ulaşmış bulunmaktayız. Gerçekleştirmeyi planladığımız alışılmışın dışındaki projelerimizle, gelecek nesli geçmişimizle buluşturarak kültürümüzün zenginliğine zenginlik katacağız.

 

Misyonumuz ve vizyonumuzla çizdiğimiz yoldan şaşmadan yürüyoruz, siz değerli hemşerilerimizi de bu güzel yolculukta yanımızda görmek, bir çatı altında evinizde görmek, bize ve birlikteliğimize, Makedonya Göçmenlerinin gücüne güç katacaktır. Genç yapı, genç fikirler ve güçlü bir dernek diyerek oluşturduğumuz 15 kişilik genç kurucu kadromuzla Kuzey Makedonya Göçmenleri Derneğimiz, bir yıl süren çalışmalarımız sonucunda 1 Mart 2024 tarihinde resmi olarak kurulmuştur ve yine gençlere yer verdiğimiz 20 kişilik kalabalık bir Yönetim Kurulu ekibiyle 3 yıllık ilk dönemimiz başlamıştır. İlçemize, hemşerilerimize ve de en önemlisi çok kıymetli kültürümüze hayırlı olsun. Nisan ayı itibariyle üye alımlarına başlanacaktır. Duyurulardan haberdar olmak için resmi sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.” Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.