Selçuk Meryem Anaya Telsiz Rölesi Kuruldu

Güncel 25.03.2024 - 11:43, Güncelleme: 25.03.2024 - 11:46 2127+ kez okundu.
 

Selçuk Meryem Anaya Telsiz Rölesi Kuruldu

Selçuk Meryem Anaya Telsiz Rölesi Kuruldu
  Efes Selçuk Belediyesi, Anarad Kuşadası amatör telsizciler derneği ve AKUT Derneği Selçuk şubesinin girişimleriyle Meryem Ana Mevkiine amatör telsiz rölesi (Tekrarlayıcı) kuruldu. Telsiz rölesinin kurulumuyla ilgili olarak yapılan açıklama da;” Afet ve acil durumlarda birçok sistem devre dışı kalmakta ve haberleşmenin devam etmesi için kullanılabilecek en ideal çözümlerden biri Telsiz Haberleşme Sistemi olmaktadır. Belediyemiz, Anarad ve AKUT Selçuk Ekibi birlik ve beraberliği ile yapılan çalışmalar neticesinde Efes Selçuk Meryem Ana Mevkiinde de Telsiz Rölesini aktif hale getirimiş bulunmaktayız. Kurmuş olduğumuz Telsiz Rölesi (Tekrarlayıcı) Selçuk, İzmir ve Aydın il Merkezine hitap etmektedir. Olağan üstü bir durumda Amatör telsizcileri ve Türkiye Afet Müdahale Planındaki (TAMP) kapsamında ki bütün Resmi Kurum ve Kuruluştaki görevli kullanıcıları havada buluşturmaya başlamıştır. Öncelikle emeği geçen Efes Selçuk Belediyesi, Selçuk AKUT ve Anarad dernek üyelerimize ve bu çalışmalarda destek veren Amatör telsizcilere teşekkür ederiz.” Denildi.
Selçuk Meryem Anaya Telsiz Rölesi Kuruldu
 
Efes Selçuk Belediyesi, Anarad Kuşadası amatör telsizciler derneği ve AKUT Derneği Selçuk şubesinin girişimleriyle Meryem Ana Mevkiine amatör telsiz rölesi (Tekrarlayıcı) kuruldu.
Telsiz rölesinin kurulumuyla ilgili olarak yapılan açıklama da;” Afet ve acil durumlarda birçok sistem devre dışı kalmakta ve haberleşmenin devam etmesi için kullanılabilecek en ideal çözümlerden biri Telsiz Haberleşme Sistemi olmaktadır. Belediyemiz, Anarad ve AKUT Selçuk Ekibi birlik ve beraberliği ile yapılan çalışmalar neticesinde Efes Selçuk Meryem Ana Mevkiinde de Telsiz Rölesini aktif hale getirimiş bulunmaktayız. Kurmuş olduğumuz Telsiz Rölesi (Tekrarlayıcı) Selçuk, İzmir ve Aydın il Merkezine hitap etmektedir. Olağan üstü bir durumda Amatör telsizcileri ve Türkiye Afet Müdahale Planındaki (TAMP) kapsamında ki bütün Resmi Kurum ve Kuruluştaki görevli kullanıcıları havada buluşturmaya başlamıştır. Öncelikle emeği geçen Efes Selçuk Belediyesi, Selçuk AKUT ve Anarad dernek üyelerimize ve bu çalışmalarda destek veren Amatör telsizcilere teşekkür ederiz.” Denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.