Sengel : "Yalan, iftira, çirkinlik, riya'ya karşı mücadele ettik"

Güncel 02.04.2024 - 15:33, Güncelleme: 04.04.2024 - 10:17 2910 kez okundu.
 

Sengel : "Yalan, iftira, çirkinlik, riya'ya karşı mücadele ettik"

Sengel 'yalan, iftira, çirkinlik, riya'ya karşı mücadele ettik!
Sengel 'yalan, iftira, çirkinlik, riya'ya karşı mücadele ettik! İzmir’de 31 Mart Seçimleri’nin kıran kırana geçtiği ilçelerden olan Selçuk’ta zefer kazanan mevcut belediye başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel açıklamalarda bulundu. Sengel açıklamasında “Zor bir dönemdi muhakkak, yalanlarla, iftiralarla, herkes bir, biz tek mücadele ile birçok çirkinlikle, riya ile karşı karşıya kaldık” dedi.  Aday belirleme sürecinde ismi büyükşehir belediye başkan adaylığı için geçen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yeniden ilçesinde aday gösterilmişti. Seçim yarışını kazanan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, seçim sonrası sosyal medya hesabı üzerinde açıklama yaptı. Sengel açıklamasında şunları söyledi: Ne demiştim? Seçim 31 Martta olur, 1 Nisan’da netleşir. 10 Gün dedikodusu sürer 11. günde her şey normalleşir. Zor bir dönemdi muhakkak, yalanlarla, iftiralarla, herkes bir, biz tek mücadele ile birçok çirkinlikle, riya ile karşı karşıya kaldık. Ama hep derim; siyaset asla beni kendine benzetemeyecek, diye. Belki zorlanacağım, sistem başka bir şeye alışık ama ben siyaseti kendim gibi yapmaya devam edeceğim. Kin, nefret, intikam ile değil; onurlu insanlarla kıskançlıktan uzak durarak. Siyaset bunu kabul edene kadar mücadeleye devam! Bu süreçte yanımda duran bana güç veren başta ilçe başkanım olmak üzere sıranın en sonuna kadar canla başla çalışan tüm meclis üyesi adayı arkadaşlarıma, kadın kollarıma, gençlik kollarıma, dostlara, yoldaşlara teşekkürlerimle… Hep söylerim ‘bir insanı ne kadar uzun zamandır tanıdığın değil, hangi zorlukları birlikte aşabildiğin önemlidir.’dedi. Kapalı kapı siyaseti her zaman sislidir, açıklık ise her zaman daha samimi… Ve evren samimiyeti fark eder. Samimiyetle hep birlikte, her türlü kötü duygudan uzak seviliyorsun Efes Selçuk. Bundan sonra hep birlikte Efes Selçuk’taki herkes için meclisimiz ile birlikte çalışmaya devam."dedi.
Sengel 'yalan, iftira, çirkinlik, riya'ya karşı mücadele ettik!

Sengel 'yalan, iftira, çirkinlik, riya'ya karşı mücadele ettik!

İzmir’de 31 Mart Seçimleri’nin kıran kırana geçtiği ilçelerden olan Selçuk’ta zefer kazanan mevcut belediye başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel açıklamalarda bulundu. Sengel açıklamasında “Zor bir dönemdi muhakkak, yalanlarla, iftiralarla, herkes bir, biz tek mücadele ile birçok çirkinlikle, riya ile karşı karşıya kaldık” dedi.

 Aday belirleme sürecinde ismi büyükşehir belediye başkan adaylığı için geçen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yeniden ilçesinde aday gösterilmişti.

Seçim yarışını kazanan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, seçim sonrası sosyal medya hesabı üzerinde açıklama yaptı.

Sengel açıklamasında şunları söyledi:

Ne demiştim?

Seçim 31 Martta olur, 1 Nisan’da netleşir. 10 Gün dedikodusu sürer 11. günde her şey normalleşir. Zor bir dönemdi muhakkak, yalanlarla, iftiralarla, herkes bir, biz tek mücadele ile birçok çirkinlikle, riya ile karşı karşıya kaldık. Ama hep derim; siyaset asla beni kendine benzetemeyecek, diye. Belki zorlanacağım, sistem başka bir şeye alışık ama ben siyaseti kendim gibi yapmaya devam edeceğim. Kin, nefret, intikam ile değil; onurlu insanlarla kıskançlıktan uzak durarak. Siyaset bunu kabul edene kadar mücadeleye devam!

Bu süreçte yanımda duran bana güç veren başta ilçe başkanım olmak üzere sıranın en sonuna kadar canla başla çalışan tüm meclis üyesi adayı arkadaşlarıma, kadın kollarıma, gençlik kollarıma, dostlara, yoldaşlara teşekkürlerimle…

Hep söylerim ‘bir insanı ne kadar uzun zamandır tanıdığın değil, hangi zorlukları birlikte aşabildiğin önemlidir.’dedi.

Kapalı kapı siyaseti her zaman sislidir, açıklık ise her zaman daha samimi… Ve evren samimiyeti fark eder.

Samimiyetle hep birlikte, her türlü kötü duygudan uzak seviliyorsun Efes Selçuk.

Bundan sonra hep birlikte Efes Selçuk’taki herkes için meclisimiz ile birlikte çalışmaya devam."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.