TİCARET ODASINDAN OKULLARA EĞİTİM YARDIMI

Esnaf 15.11.2019 - 13:05, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 4018+ kez okundu.
 

TİCARET ODASINDAN OKULLARA EĞİTİM YARDIMI

TİCARET ODASINDAN OKULLARA EĞİTİM YARDIMI
  Selçuk Ticaret Odası bir gelenek haline getirdiği eğitim yardımlarına bu yıl da devam etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla gerçekleştirilen eğitim yardımı kapsamında alınan ayakkabı ve botlar, merkez ilçe ve köy okullarında tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi. Selçuk Ticaret Odası’nın toplam 40 bin TL değerindeki eğitim katkısıyla kentimizde ihtiyacı olan 850 öğrenci kışlık botlarına kavuştu.   STO Başkanı Koray Yolcu “okullarımızdan gelen listelere göre sipariş verdiğimiz ayakkabı ve kışlık botlar tasnif edilerek öğrencilerimize ulaştırılmak üzere okul yetkililerine teslim ediliyor. Selçuk’ta öğrencilerimizin sıcacık bir kış geçirmesini istiyoruz.”dedi.
TİCARET ODASINDAN OKULLARA EĞİTİM YARDIMI

 

Selçuk Ticaret Odası bir gelenek haline getirdiği eğitim yardımlarına bu yıl da devam etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla gerçekleştirilen eğitim yardımı kapsamında alınan ayakkabı ve botlar, merkez ilçe ve köy okullarında tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi. Selçuk Ticaret Odası’nın toplam 40 bin TL değerindeki eğitim katkısıyla kentimizde ihtiyacı olan 850 öğrenci kışlık botlarına kavuştu.
 
STO Başkanı Koray Yolcu “okullarımızdan gelen listelere göre sipariş verdiğimiz ayakkabı ve kışlık botlar tasnif edilerek öğrencilerimize ulaştırılmak üzere okul yetkililerine teslim ediliyor. Selçuk’ta öğrencilerimizin sıcacık bir kış geçirmesini istiyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.