Ahmet ÇİPLİ
Köşe Yazarı
Ahmet ÇİPLİ
 

SIRA EFES SELÇUK ' A MI GELDİ ?

  Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel 'in özverili gayretleriyle iki yıldır What A Fest müzik festivali ilçenin Pamucak bölgesinde bulunan belediyeye ait sosyal tesislerinde düzeleniyor . Bu etkinlik nedeniyle hem belediye hemde ilçe esnafı karlı çıkıyor. 37 bin nüfuslu kentte bu festivale beş günde geçtiğimiz yıl 40 bin bu yıl ise 60 bin kişi katıldı . Esnafta , halkta bu durumdan oldukça memnun ve festivalin her yıl yapılmasını istiyor. Ama gelin görün ki bazı zihniyet mensupları bu festivalin yapılmasına karşı çıkıyor ve engellenmesi için çaba gösteriyor. Mesela ilçenin dünyaca tanınmış tarihi bir camiinin imamı kendi sayfasında belediye başkanına çağrıda bulunarak festivalin yapılmamasını istiyor ve çağrısını aynen şu cümlelerle tamamlıyor. " Yaptığınız bu festivali Allah şahit olsun ki bir müslüman olarak asla onaylamıyorum. Bu yaptığınız işten uzağım size . Derhal bunu iptal etmenizi, Allahtan korkmanızı tavsiye ederim. Çünkü Allah iyilikleri ödülsüz , kötülükleri cezasız bırakmaz ! "
Ekleme Tarihi: 25 Temmuz 2023 - Salı
Ahmet ÇİPLİ

SIRA EFES SELÇUK ' A MI GELDİ ?

 
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel 'in özverili gayretleriyle iki yıldır What A Fest müzik festivali ilçenin Pamucak bölgesinde bulunan belediyeye ait sosyal tesislerinde düzeleniyor . Bu etkinlik nedeniyle hem belediye hemde ilçe esnafı karlı çıkıyor. 37 bin nüfuslu kentte bu festivale beş günde geçtiğimiz yıl 40 bin bu yıl ise 60 bin kişi katıldı
.
Esnafta , halkta bu durumdan oldukça memnun ve festivalin her yıl yapılmasını istiyor. Ama gelin görün ki bazı zihniyet mensupları bu festivalin yapılmasına karşı çıkıyor ve engellenmesi için çaba gösteriyor.
Mesela ilçenin dünyaca tanınmış tarihi bir camiinin imamı kendi sayfasında belediye başkanına çağrıda bulunarak festivalin yapılmamasını istiyor ve çağrısını aynen şu cümlelerle tamamlıyor.
" Yaptığınız bu festivali Allah şahit olsun ki bir müslüman olarak asla onaylamıyorum. Bu yaptığınız işten uzağım size . Derhal bunu iptal etmenizi, Allahtan korkmanızı tavsiye ederim.
Çünkü Allah iyilikleri ödülsüz , kötülükleri cezasız bırakmaz ! "
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.