Nilüfer ÖZTÜRK SILAY
Köşe Yazarı
Nilüfer ÖZTÜRK SILAY
 

ÖZRÜNÜ KABUL ETMİYORUM!

  Burada sadece ben olduğum için yazıyorum. Nilüfer olarak yazıyorum. Birincisi kadın olduğum için, ikincisi bir anne olduğum için, üçüncüsü de Efes Selçuk'ta yaşamaktan gurur duyduğum için yazıyorum. Bizim atalarımız bize Eline, Beline, diline sahip olmayı öğretti. Bizim atalarımız bize dürüst olmayı öğretti. Bizim atalarımız bize doğru yolda ilerlemeyi öğretti. Şimdi soruyorum... Eline, Beline, diline sahip olmayan kişi çıkmış özür diliyor. Ben o özrü kabul etmiyorum. Nasıl ki 2014 yılında parti sekreterin merdivenlerden iterek yaralanmasına sebep olduysan (O arkadaşı bizzat haber yapan tek kişi benim. Çünkü hiçbir gazeteci arkadaşımız cesaret edip de yapamadı) o arkadaşımız için senin özrünü kabul etmiyorum... Nasıl ki 29 Ekim gecesi Şirince'de bir belediye başkanına fiili ve sözlü tacizde bulunarak, bir çok kişiye tehditler savunduğun için özrünü kabul etmiyorum. Nasıl ki bir vergi dairesi memuruna saldırdıysan, nasıl ki belediyede çalışan imar müdürüne saldırdıysan, nasıl ki insanları Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi üzerinden kendine muhtaç ettiysen, o insanlara çıkış yolu bırakmadıysan bu yüzden de özrünü kabul etmiyorum. Çünkü senden korkmuyorum! Acıtasyon yaparak kavga ettiğin birçok kişinin gönlünü almış olabilirsin, ama ben Nilüfer olarak seni bir kadın olarak, bir anne olarak asla affetmiyorum ve de özrünü kabul etmiyorum... Çünkü şiddete meyilli olan birinin bir kez daha belediye başkanı olmasını asla ve asla istemiyorum. Özrünü kabul edenlere selam olsun...
Ekleme Tarihi: 09 Mart 2024 - Cumartesi
Nilüfer ÖZTÜRK SILAY

ÖZRÜNÜ KABUL ETMİYORUM!

 
Burada sadece ben olduğum için yazıyorum. Nilüfer olarak yazıyorum. Birincisi kadın olduğum için, ikincisi bir anne olduğum için, üçüncüsü de Efes Selçuk'ta yaşamaktan gurur duyduğum için yazıyorum.
Bizim atalarımız bize Eline, Beline, diline sahip olmayı öğretti.
Bizim atalarımız bize dürüst olmayı öğretti.
Bizim atalarımız bize doğru yolda ilerlemeyi öğretti.
Şimdi soruyorum...
Eline, Beline, diline sahip olmayan kişi çıkmış özür diliyor. Ben o özrü kabul etmiyorum. Nasıl ki 2014 yılında parti sekreterin merdivenlerden iterek yaralanmasına sebep olduysan (O arkadaşı bizzat haber yapan tek kişi benim. Çünkü hiçbir gazeteci arkadaşımız cesaret edip de yapamadı) o arkadaşımız için senin özrünü kabul etmiyorum...
Nasıl ki 29 Ekim gecesi Şirince'de bir belediye başkanına fiili ve sözlü tacizde bulunarak, bir çok kişiye tehditler savunduğun için özrünü kabul etmiyorum.
Nasıl ki bir vergi dairesi memuruna saldırdıysan, nasıl ki belediyede çalışan imar müdürüne saldırdıysan, nasıl ki insanları Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi üzerinden kendine muhtaç ettiysen, o insanlara çıkış yolu bırakmadıysan bu yüzden de özrünü kabul etmiyorum.
Çünkü senden korkmuyorum!
Acıtasyon yaparak kavga ettiğin birçok kişinin gönlünü almış olabilirsin, ama ben Nilüfer olarak seni bir kadın olarak, bir anne olarak asla affetmiyorum ve de özrünü kabul etmiyorum...
Çünkü şiddete meyilli olan birinin bir kez daha belediye başkanı olmasını asla ve asla istemiyorum.
Özrünü kabul edenlere selam olsun...
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Gerçekler acıdır
(09.03.2024 22:47 - #162)
Dik duruşunuz için tebrik ediyorum Nilüfer hanım omurgasızlara örnek olur bu duruşunuz umarım arkasından küfür edenler şimdi yanında görünmeye çalışıyorlar
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.