Ercan ÇINARLI
Köşe Yazarı
Ercan ÇINARLI
 

YETER ARTIK BEKLE BİZİ ANKARA;

  Açlığa, Yoksulluğa ve sefalete mahkum ettiğiniz emekliler 10 Aralıkta Ankara Anıtparkta cılız gördüğünüz seslerinin ne kadar gür ve özgürlük, adalet, hak,hukuk demokrasi ve çocuklarının geleceklerine nasıl sahip çıktıklarını gözü kör,  kulağı sağır tek adamın reva gördüğü yaşamı kabullenmeyeceklerini gösterecekler.       Baskı ve zulüm gittikçe artıyor. Urfa'da tekstil işçilerine karşı devlet terörünün jandarmayla, polisle işçilere karşı cop, biber gazı, tartaklama ve tutuklama girişimleri devletin kime hizmet ettiğinin açık bir göstergesidir.      Akbelende direnen, kaz dağlarında, İkizderede ve ülkemizin birçok  alanında sergilenen yağma ve çevre katliamlarına karşı halkımız mücadelesini daha bir dirençle sürdürmeye devam ediyor.        Emperyalistlerin dayattığı ve işbirlikçilerinin uygulamaya koyduğu NEO-LİBERAL EKONOMİ ülkemizin yağmalanmasının talanının yolunu açmıştır.       Yerel seçimlere doğru giden ülkemizin muhalefet partileri tamda tek adam rejiminin istediği ayrışma, sözde rüştünü ispat etme aymazligina düşerken ana muhalefet partisinin olumlu yaklaşımlarını kapıları kapatan diğer muhalif partiler tek adam rejiminin ekmeğine yağ sürerken ülkesinin geleceğine kan doğramaktalar.      Filistin için en üst perdeden İsrail'e ateş püsküren tek adamın ve oğul Yıldırım'ın gemicikleri harıl harıl İsrail'e yük ve askeri mühimmat taşımaya devam ediyorlar. Böylesine ikiyüzlü bir anlayış tamda cumhur ittifakının, halkların dostu değil düşmanı olduğunun ispatıdır.       Ana sınıflarına kadar mescitlerin açıldığı bilim ve teknolojiden uzak hurafelerle dolu gerici eğitim sisteminin uygulanmaya çalışıldığı, OECD ülkeleri içinde egitimde 37 ülke sıralamasında 29. sıraya gerileyen ülkemizin bu durumu içler acısı.        Baskı ve zulmünü giderek artıran tek adam, saltanatını devam ettirebilmek için her türlü demokrasi dışı, anayasa ve yasa kurallarını hiçe sayarak  iktidarı için sonun başlangıcını ilmek ilmek örüyor.       Muhalefet partileri ve demokratik kitle örgütleri tek adam rejiminin sonunu hızlandırmak için asgari müstereklerde buluşarak Birleşik halk muhalefetini meydanları doldurarak hızlandırmak zorundadır.       Kurtuluş yok tek başına,  YA HEP BERABER,  YA HİÇBİRİMİZ. SUSMA, SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK.  ERCAN ÇINARLI/ Disk Emekli Sen MYK üyesi ve dış ilişkiler sekreteri
Ekleme Tarihi: 10 Aralık 2023 - Pazar
Ercan ÇINARLI

YETER ARTIK BEKLE BİZİ ANKARA;

 

Açlığa, Yoksulluğa ve sefalete mahkum ettiğiniz emekliler 10 Aralıkta Ankara Anıtparkta cılız gördüğünüz seslerinin ne kadar gür ve özgürlük, adalet, hak,hukuk demokrasi ve çocuklarının geleceklerine nasıl sahip çıktıklarını gözü kör,  kulağı sağır tek adamın reva gördüğü yaşamı kabullenmeyeceklerini gösterecekler.
      Baskı ve zulüm gittikçe artıyor. Urfa'da tekstil işçilerine karşı devlet terörünün jandarmayla, polisle işçilere karşı cop, biber gazı, tartaklama ve tutuklama girişimleri devletin kime hizmet ettiğinin açık bir göstergesidir. 
    Akbelende direnen, kaz dağlarında, İkizderede ve ülkemizin birçok  alanında sergilenen yağma ve çevre katliamlarına karşı halkımız mücadelesini daha bir dirençle sürdürmeye devam ediyor. 
      Emperyalistlerin dayattığı ve işbirlikçilerinin uygulamaya koyduğu NEO-LİBERAL EKONOMİ ülkemizin yağmalanmasının talanının yolunu açmıştır. 
     Yerel seçimlere doğru giden ülkemizin muhalefet partileri tamda tek adam rejiminin istediği ayrışma, sözde rüştünü ispat etme aymazligina düşerken ana muhalefet partisinin olumlu yaklaşımlarını kapıları kapatan diğer muhalif partiler tek adam rejiminin ekmeğine yağ sürerken ülkesinin geleceğine kan doğramaktalar.
     Filistin için en üst perdeden İsrail'e ateş püsküren tek adamın ve oğul Yıldırım'ın gemicikleri harıl harıl İsrail'e yük ve askeri mühimmat taşımaya devam ediyorlar. Böylesine ikiyüzlü bir anlayış tamda cumhur ittifakının, halkların dostu değil düşmanı olduğunun ispatıdır. 
     Ana sınıflarına kadar mescitlerin açıldığı bilim ve teknolojiden uzak hurafelerle dolu gerici eğitim sisteminin uygulanmaya çalışıldığı, OECD ülkeleri içinde egitimde 37 ülke sıralamasında 29. sıraya gerileyen ülkemizin bu durumu içler acısı. 
      Baskı ve zulmünü giderek artıran tek adam, saltanatını devam ettirebilmek için her türlü demokrasi dışı, anayasa ve yasa kurallarını hiçe sayarak  iktidarı için sonun başlangıcını ilmek ilmek örüyor. 
     Muhalefet partileri ve demokratik kitle örgütleri tek adam rejiminin sonunu hızlandırmak için asgari müstereklerde buluşarak Birleşik halk muhalefetini meydanları doldurarak hızlandırmak zorundadır. 
     Kurtuluş yok tek başına, 
YA HEP BERABER,  YA HİÇBİRİMİZ.

SUSMA, SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK. 

ERCAN ÇINARLI/ Disk Emekli Sen MYK üyesi ve dış ilişkiler sekreteri

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.