BAŞKAN SENGEL: ZAFER ADALETİ ARAYANLARIN ZAFERİ OLACAK

Güncel 05.05.2026 - 13:37, Güncelleme: 05.05.2026 - 13:54 114 kez okundu.
 

BAŞKAN SENGEL: ZAFER ADALETİ ARAYANLARIN ZAFERİ OLACAK

BAŞKAN SENGEL: ZAFER ADALETİ ARAYANLARIN ZAFERİ OLACAK
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi davasının 31. oturumuna katılmak üzere Silivri’ye giden Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ertelenen duruşma sonrasında Silivri Cezaevi Kampüsü önünden açıklama yaptı. Süreci bir yurttaş, bir hukukçu ve bir belediye başkanı olarak değerlendirdiğini belirten Başkan Sengel, yargılamanın kesintisiz, sarih, açık ve şeffaf bir şekilde devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu birçok belediye başkanı ve bürokratı ziyaret eden Başkan Sengel; “Ekrem Başkan, Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel, Büyükçekmece Belediye Başkanımız Hasan Akgün, İzmir’e çok büyük değer katmış olan Buğra Gökçe, Beyoğlu Belediye Başkanımız İnan Güney, Tayfun Kahraman, Aykut Erdoğdu ile görüşme fırsatım oldu. Hepsinin büyük bir cesareti ve eksilmeyen bir umudu var. Bu umut ve cesaret dışarıda olan bizleri çok daha fazlasıyla güçlendiriyor. Her biri, iktidar yolculuğumuzun ne kadar gerekli olduğunu, adalet ve demokrasi ile ülkemizin güzel yarınlara kavuşmasının gereklilik olduğunu bizlere bir kez ifade ettiler. Her biri sizlere sevgi ve selamlarını iletti. Yine Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu’nun, içeride adaletin tecelli etmesini bekleyen bütün mevkidaşlarımızın ve bürokratlarımızın gelecek güzel günlere inançlarından bir nebze bile kaybetmediklerine şahit oldum. Onların cesareti, onların umutları bizlere de umut olmaya devam edecek. Onlar adına bayrağı biz zaferimizi kazanana kadar elimizde tutacağız. O sancağı hiç elimizden bırakmayacağız ve zafer bizim olacak. Zafer, aradıkları adaleti bulamayan, içeride tutsak olan, tutsak olarak bırakılan bütün arkadaşlarımızın olacak” dedi.
BAŞKAN SENGEL: ZAFER ADALETİ ARAYANLARIN ZAFERİ OLACAK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi davasının 31. oturumuna katılmak üzere Silivri’ye giden Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ertelenen duruşma sonrasında Silivri Cezaevi Kampüsü önünden açıklama yaptı.

Süreci bir yurttaş, bir hukukçu ve bir belediye başkanı olarak değerlendirdiğini belirten Başkan Sengel, yargılamanın kesintisiz, sarih, açık ve şeffaf bir şekilde devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu birçok belediye başkanı ve bürokratı ziyaret eden Başkan Sengel; “Ekrem Başkan, Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel, Büyükçekmece Belediye Başkanımız Hasan Akgün, İzmir’e çok büyük değer katmış olan Buğra Gökçe, Beyoğlu Belediye Başkanımız İnan Güney, Tayfun Kahraman, Aykut Erdoğdu ile görüşme fırsatım oldu. Hepsinin büyük bir cesareti ve eksilmeyen bir umudu var. Bu umut ve cesaret dışarıda olan bizleri çok daha fazlasıyla güçlendiriyor. Her biri, iktidar yolculuğumuzun ne kadar gerekli olduğunu, adalet ve demokrasi ile ülkemizin güzel yarınlara kavuşmasının gereklilik olduğunu bizlere bir kez ifade ettiler. Her biri sizlere sevgi ve selamlarını iletti. Yine Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu’nun, içeride adaletin tecelli etmesini bekleyen bütün mevkidaşlarımızın ve bürokratlarımızın gelecek güzel günlere inançlarından bir nebze bile kaybetmediklerine şahit oldum. Onların cesareti, onların umutları bizlere de umut olmaya devam edecek. Onlar adına bayrağı biz zaferimizi kazanana kadar elimizde tutacağız. O sancağı hiç elimizden bırakmayacağız ve zafer bizim olacak. Zafer, aradıkları adaleti bulamayan, içeride tutsak olan, tutsak olarak bırakılan bütün arkadaşlarımızın olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.