KÜLTÜR VE SANAT EVİ’NE YOĞUN İLGİ

Kültür 19.07.2019 - 14:51, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 4450+ kez okundu.
 

KÜLTÜR VE SANAT EVİ’NE YOĞUN İLGİ

KÜLTÜR VE SANAT EVİ’NE YOĞUN İLGİ
Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi yaz kursları büyük ilgi gördü. Selçuk Belediyesi Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde verilecek olan yaratıcı drama, yabancı dil, müzik, kitap okuma günleri, resim ve satranç kurslarına iki günde 250’ye yakın çocuk başvurdu. ‘ÇOCUKLARIMIZ BU KENTE DAİR HAYAL KURSUNLAR’ Son başvuru tarihinin 22 Temmuz olduğu belirtilen Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi Yaz Kursları başlamadan önce kursa katılacak çocuklar ve velileriyle bir araya gelen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, öncelikle çocuklarını kültür ve sanat evi kurslarına gönderen velilere teşekkür etti. Kültür ve sanatın çocuklar için oldukça önem arz ettiğine dikkat çeken Başkan Sengel; “Çocuklarınızın sınırlarının çok geniş olduğunu biliyorum. Bu yüzden biz velilerimizin ve eğitmenlerimizin sınırlarını geniş tutmasını istiyoruz. Biz istiyoruz ki; çocuklarımız kültür ve sanat evi kurslarında kendilerini geliştirsinler, öğrensinler, eğlensinler, keyif alsınlar ve burada arkadaşlıklar kursunlar. Ama en çok istediğimiz şey de çocuklarımızın bu kent ile ilgili hayal kurmasını sağlamaktır. Bu amaçla çocuklarımız bu kente dair hayal kurduğu zaman, bu kentin geleceğini emin ellere bıraktığımızı anlayabiliriz” diye konuştu. Selçuk Belediyesi Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezinde verilecek olan yaz kurslarında ayrıca çocuklar için yaz boyunca çocuk kitabı yazarlarıyla buluşma sağlanacak, yaratıcı yazarlık atölyesi, masal, bilim ve çocuklar için felsefe atölyeleri de düzenlenecek.
KÜLTÜR VE SANAT EVİ’NE YOĞUN İLGİ


Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi yaz kursları büyük ilgi gördü. Selçuk Belediyesi Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde verilecek olan yaratıcı drama, yabancı dil, müzik, kitap okuma günleri, resim ve satranç kurslarına iki günde 250’ye yakın çocuk başvurdu.

‘ÇOCUKLARIMIZ BU KENTE DAİR HAYAL KURSUNLAR’
Son başvuru tarihinin 22 Temmuz olduğu belirtilen Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi Yaz Kursları başlamadan önce kursa katılacak çocuklar ve velileriyle bir araya gelen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, öncelikle çocuklarını kültür ve sanat evi kurslarına gönderen velilere teşekkür etti. Kültür ve sanatın çocuklar için oldukça önem arz ettiğine dikkat çeken Başkan Sengel; “Çocuklarınızın sınırlarının çok geniş olduğunu biliyorum. Bu yüzden biz velilerimizin ve eğitmenlerimizin sınırlarını geniş tutmasını istiyoruz. Biz istiyoruz ki; çocuklarımız kültür ve sanat evi kurslarında kendilerini geliştirsinler, öğrensinler, eğlensinler, keyif alsınlar ve burada arkadaşlıklar kursunlar. Ama en çok istediğimiz şey de çocuklarımızın bu kent ile ilgili hayal kurmasını sağlamaktır. Bu amaçla çocuklarımız bu kente dair hayal kurduğu zaman, bu kentin geleceğini emin ellere bıraktığımızı anlayabiliriz” diye konuştu.

Selçuk Belediyesi Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezinde verilecek olan yaz kurslarında ayrıca çocuklar için yaz boyunca çocuk kitabı yazarlarıyla buluşma sağlanacak, yaratıcı yazarlık atölyesi, masal, bilim ve çocuklar için felsefe atölyeleri de düzenlenecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.