İzmir, depremle uyanmıştı: Prof. Dr. Ercan'dan açıklama

Güncel 05.09.2023 - 09:21, Güncelleme: 06.09.2023 - 10:12 7303+ kez okundu.
 

İzmir, depremle uyanmıştı: Prof. Dr. Ercan'dan açıklama

İzmir, depremle uyanmıştı: Prof. Dr. Ercan'dan açıklama
  Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir Kuşadası açıklarında meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yerel, olağan bir gerilim boşalmasıdır. Büyük bir depremin öncüsü olduğunu sanmıyorum” dedi.Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, bugün İzmir Kuşadası açıklarında meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depreme dair açıklamalarda bulundu. Ercan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle: “Kuşadası-Pamucak Körfezi kuzeyinde 4.08.2023 08.26’da M4,4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Deprem özellikle Kuşadası, Selçuk’da duyulmuştur. Artçı depremleri en büyüğü M3,1 olarak gerçekleşmiştir. Yerel, olağan bir gerilim boşalmasıdır. Büyük bir depremin öncüsü olduğunu sanmıyorum.”
İzmir, depremle uyanmıştı: Prof. Dr. Ercan'dan açıklama

 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir Kuşadası açıklarında meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yerel, olağan bir gerilim boşalmasıdır. Büyük bir depremin öncüsü olduğunu sanmıyorum” dedi.Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, bugün İzmir Kuşadası açıklarında meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depreme dair açıklamalarda bulundu.

Ercan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Kuşadası-Pamucak Körfezi kuzeyinde 4.08.2023 08.26’da M4,4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Deprem özellikle Kuşadası, Selçuk’da duyulmuştur. Artçı depremleri en büyüğü M3,1 olarak gerçekleşmiştir. Yerel, olağan bir gerilim boşalmasıdır. Büyük bir depremin öncüsü olduğunu sanmıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.