Sengel:' Değişim Rüzgarını Türkiye'ye Yayacağız"

Siyaset 24.11.2023 - 08:57, Güncelleme: 27.11.2023 - 09:25 3718+ kez okundu.
 

Sengel:' Değişim Rüzgarını Türkiye'ye Yayacağız"

BAŞKAN SENGEL VE ONBAŞIOĞLU CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
  Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve CHP İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret etti. Ankara'ya partisinin İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu ile birlikte giden Başkan Sengel ziyarete ilişkin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda "Değişimin getirdiği gücü ve rüzgarı birlikte tüm Türkiye’ye yayacağız" mesajını verdi.     Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: "Uzun yıllardır her konuda Efes Selçuk’a ve Belediyemize desteğini esirgemeyen ve Partimize yeni bir dinamizm getiren Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i makamında ziyaret ettik. Değişimin getirdiği gücü ve rüzgarı birlikte tüm Türkiye’ye yayacağız"   Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine giderek Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret eden CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı yaptığı paylaşımda; "Başta Efes Selçuk yerelinde olmak üzere, mücadelemizi değişimin getirdiği dinamizm ile birlikte daha güçlü bir şekilde büyütmeye ve Türkiye geneline yaymaya devam edeceğiz" dedi.                        
BAŞKAN SENGEL VE ONBAŞIOĞLU CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
 
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve CHP İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret etti.
Ankara'ya partisinin İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu ile birlikte giden Başkan Sengel ziyarete ilişkin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda "Değişimin getirdiği gücü ve rüzgarı birlikte tüm Türkiye’ye yayacağız" mesajını verdi.
 
 
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
"Uzun yıllardır her konuda Efes Selçuk’a ve Belediyemize desteğini esirgemeyen ve Partimize yeni bir dinamizm getiren Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i makamında ziyaret ettik. Değişimin getirdiği gücü ve rüzgarı birlikte tüm Türkiye’ye yayacağız"
 
Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine giderek Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret eden CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı yaptığı paylaşımda; "Başta Efes Selçuk yerelinde olmak üzere, mücadelemizi değişimin getirdiği dinamizm ile birlikte daha güçlü bir şekilde büyütmeye ve Türkiye geneline yaymaya devam edeceğiz" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.