GÜÇLÜ BAŞKAN AYDINLIK GELECEK

Güncel 21.02.2024 - 14:09, Güncelleme: 23.02.2024 - 11:05 3896+ kez okundu.
 

GÜÇLÜ BAŞKAN AYDINLIK GELECEK

GÜÇLÜ BAŞKAN AYDINLIK GELECEK
  Güçlü kadrosu ile seçim çalışmalarına başlayan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, seçim kampanya filmini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Cumhuriyet Halk Partisi adayı Sengel, paylaşımda şu ifadeleri kullandı:   “Merhaba, Beş yıl önce başladığımız bu önemli görevde, hep birlikte çok değerli başarılar elde ettik, pek çok badire atlattık ve engelleri aştık. Dayanışma ruhuyla bir araya gelerek, şehrimizi daha yaşanabilir ve güzel bir yer haline getirmek için yoğun bir şekilde çalıştık. Bu süreçte her alanda ilerleme kaydedip, şehrimizi aydınlık yarınlara taşımak adına önemli adımlar attık. Sizin desteğiniz ve katkınız olmadan bu başarıları elde etmek mümkün olmazdı. Verdiğiniz güven ve destek, bizim için büyük bir güç kaynağı oldu. 31 Mart seçimlerinde de beni bu onurlu göreve layık gören partim ve sizlerin yardımıyla birlikte Cumhuriyetimize ve Tek Savdamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerine bağlı kalarak, Efes Selçuk'u daha aydınlık ve daha mutlu bir geleceğe taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Birlikteliğimizin gücü ile bir kez daha teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.
GÜÇLÜ BAŞKAN AYDINLIK GELECEK
 
Güçlü kadrosu ile seçim çalışmalarına başlayan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, seçim kampanya filmini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Cumhuriyet Halk Partisi adayı Sengel, paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
 
“Merhaba,
Beş yıl önce başladığımız bu önemli görevde, hep birlikte çok değerli başarılar elde ettik, pek çok badire atlattık ve engelleri aştık. Dayanışma ruhuyla bir araya gelerek, şehrimizi daha yaşanabilir ve güzel bir yer haline getirmek için yoğun bir şekilde çalıştık. Bu süreçte her alanda ilerleme kaydedip, şehrimizi aydınlık yarınlara taşımak adına önemli adımlar attık. Sizin desteğiniz ve katkınız olmadan bu başarıları elde etmek mümkün olmazdı. Verdiğiniz güven ve destek, bizim için büyük bir güç kaynağı oldu.
31 Mart seçimlerinde de beni bu onurlu göreve layık gören partim ve sizlerin yardımıyla birlikte Cumhuriyetimize ve Tek Savdamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerine bağlı kalarak, Efes Selçuk'u daha aydınlık ve daha mutlu bir geleceğe taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.
Birlikteliğimizin gücü ile bir kez daha teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.