FİLİZ BAŞKAN SEÇİMLERİ KAZANDI: 5 YIL BOYUNCA EFES SELÇUK BANA EMANET

Güncel 02.04.2024 - 15:14, Güncelleme: 02.04.2024 - 16:13 2915 kez okundu.
 

FİLİZ BAŞKAN SEÇİMLERİ KAZANDI: 5 YIL BOYUNCA EFES SELÇUK BANA EMANET

FİLİZ BAŞKAN SEÇİMLERİ KAZANDI: 5 YIL BOYUNCA EFES SELÇUK BANA EMANET
  Efes Selçuk halkı, 31 Mart Yerel Seçimleri ’nde iradesini sandıkta gösterdi. Halk, bir dönem daha Filiz Ceritoğlu Sengel ile Cumhuriyet Halk Partisi ışığında ilerlemeyi seçti. Saat 17.00 itibariyle sandıkların açılması ve sonuçların ilerleyen saatlerde belli olmasıyla birlikte Efes Selçuk halkı kutlamalar için CHP İlçe Parti Binası’na ardından da İstasyon Meydanı’na akın etti. Havai fişek gösterileri ve müzikler eşliğinde kutlamalar yapılırken, ikinci kez Belediye Başkanlığı dönemine “Merhaba” diyen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, sevincini halkla paylaştı.   Halkın yoğun ilgisi ve sevgisi karşısında duygulanan Filiz Başkan; “Biz zorlukları aşmayı biliriz. Nasıl biliriz, kardeşçe, yan yana durarak dostça aşmayı biliriz. Hakkımızı aldık. Çünkü biz şunu biliyorduk; hep birlikte olacağımızı biliyorduk. Beraber yol alacağımızı biliyorduk. Bir gün bile Efes Selçuk’un vicdanından şüphem olmadı” dedi.   HİÇ KİMSE HALKTAN DAHA BÜYÜK DEĞİLDİR   Seçim sonuçlarının bir birlik ve bütünlük tablosunun sonucu olduğunu belirten Filiz Başkan; “Sadece Cumhuriyet Halk Partisi değil Efes Selçuk’ta Filiz Başkan’a güvenen herkesle kazandık bu seçimi. Karşımızda çok enteresan ittifaklar vardı. Bunu en başından beri biliyoruz. Ama hiç kimse halktan daha büyük değildir. Hiç kimse birlikteliği, hiç kimse iyi insanları, hiç kimse vicdanıyla hareket eden insanları ezip geçemez. Ezilmedik Efes Selçuk…” dedi.   KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ   Zafer Mitinginde seçimin ardından kısa sürede hayatın normale döneceğini belirten Başkan Sengel; “Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Projelerimizle, Efes Selçuk aşkımızla, hiç kimseyi ötelemeden, her şeye rağmen herkesin Belediye Başkanı olmaya devam ederek, kardeşlikten, güzel sözden hiçbir zaman ayrılmadan, iftira atmadan, karalama yapmadan, çirkinlik bilmeden devam edeceğiz. Biz hep beraber aldık bu seçimi. Siz en başından beri bana, ben en başından beri size güvendim” diye konuştu.   Seçim sürecinde olduğu gibi bir kez daha sahneye CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, önceki dönem ilçe başkanı Mehmet Karanfil, partililer ve meclis üyeleriyle birlikte çıkan Filiz Başkan; “5 yıl boyunca Efes Selçuk bana emanet; “Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, bir Cumhuriyet kadınıyla, erkeğiyle genciyle felaketsiz, afetsiz günlerimizde hep beraber parlayalım Efes Selçuk” dedi.
FİLİZ BAŞKAN SEÇİMLERİ KAZANDI: 5 YIL BOYUNCA EFES SELÇUK BANA EMANET
 
Efes Selçuk halkı, 31 Mart Yerel Seçimleri ’nde iradesini sandıkta gösterdi. Halk, bir dönem daha Filiz Ceritoğlu Sengel ile Cumhuriyet Halk Partisi ışığında ilerlemeyi seçti. Saat 17.00 itibariyle sandıkların açılması ve sonuçların ilerleyen saatlerde belli olmasıyla birlikte Efes Selçuk halkı kutlamalar için CHP İlçe Parti Binası’na ardından da İstasyon Meydanı’na akın etti. Havai fişek gösterileri ve müzikler eşliğinde kutlamalar yapılırken, ikinci kez Belediye Başkanlığı dönemine “Merhaba” diyen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, sevincini halkla paylaştı.
 
Halkın yoğun ilgisi ve sevgisi karşısında duygulanan Filiz Başkan; “Biz zorlukları aşmayı biliriz. Nasıl biliriz, kardeşçe, yan yana durarak dostça aşmayı biliriz. Hakkımızı aldık. Çünkü biz şunu biliyorduk; hep birlikte olacağımızı biliyorduk. Beraber yol alacağımızı biliyorduk. Bir gün bile Efes Selçuk’un vicdanından şüphem olmadı” dedi.
 
HİÇ KİMSE HALKTAN DAHA BÜYÜK DEĞİLDİR
 
Seçim sonuçlarının bir birlik ve bütünlük tablosunun sonucu olduğunu belirten Filiz Başkan; “Sadece Cumhuriyet Halk Partisi değil Efes Selçuk’ta Filiz Başkan’a güvenen herkesle kazandık bu seçimi. Karşımızda çok enteresan ittifaklar vardı. Bunu en başından beri biliyoruz. Ama hiç kimse halktan daha büyük değildir. Hiç kimse birlikteliği, hiç kimse iyi insanları, hiç kimse vicdanıyla hareket eden insanları ezip geçemez. Ezilmedik Efes Selçuk…” dedi.
 
KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ
 
Zafer Mitinginde seçimin ardından kısa sürede hayatın normale döneceğini belirten Başkan Sengel; “Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Projelerimizle, Efes Selçuk aşkımızla, hiç kimseyi ötelemeden, her şeye rağmen herkesin Belediye Başkanı olmaya devam ederek, kardeşlikten, güzel sözden hiçbir zaman ayrılmadan, iftira atmadan, karalama yapmadan, çirkinlik bilmeden devam edeceğiz. Biz hep beraber aldık bu seçimi. Siz en başından beri bana, ben en başından beri size güvendim” diye konuştu.
 
Seçim sürecinde olduğu gibi bir kez daha sahneye CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, önceki dönem ilçe başkanı Mehmet Karanfil, partililer ve meclis üyeleriyle birlikte çıkan Filiz Başkan; “5 yıl boyunca Efes Selçuk bana emanet; “Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, bir Cumhuriyet kadınıyla, erkeğiyle genciyle felaketsiz, afetsiz günlerimizde hep beraber parlayalım Efes Selçuk” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ali taş
(14.04.2024 15:20 - #261)
Tarafsız haberciliğinize inanıyorum
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.