İzmir'de 3 ilçede seçim denklemini etkileyecek karar!

Siyaset 19.12.2023 - 15:06, Güncelleme: 21.12.2023 - 15:26 3110+ kez okundu.
 

İzmir'de 3 ilçede seçim denklemini etkileyecek karar!

İzmir'de 3 ilçede seçim denklemini etkileyecek karar!
  Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin dünkü MYK toplantısında alınan kararları ve Batı'da nerelerde aday göstereceklerini duyurdu. Doğan "İzmir'in Torbalı, Bayraklı ve Menemen ilçelerinde aday çıkaracağız" dedi. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin dünkü Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında alınan kararları Genel Merkez’de açıkladı. Doğan, Türkiye’nin batısında ilk etapla aday gösterilecek yerleri de duyurdu. Güç birlikleri kurararak ilerleyeceklerini kaydeden Doğan, Türkiye’nin batısında ilk etapla aday gösterilecek yerleri açıkladı. Buna göre DEM Parti'nin ilk etapta aday çıkaracağı kentler şöyle: Adana'nın Ceyhan, Seyhan ve Yüreğir ilçeleri; Antalya’nın Kepez ilçesi; Mersin merkez, Akdeniz, Toroslar ve Tarsus ilçeleri; İstanbul’un Esenyurt, Sancaktepe, Adalar ve Sultanbeyli ilçeleri; Aydın merkez, Didim, Efeler, Germencik ve Söke ilçeleri; Konya Cihanbeyli ve Kulu ilçeleri; Kocaeli'nin Dilovası ilçesi; İzmir'in Torbalı, Bayraklı ve Menemen ilçeleri; Manisa'nın Gölmarmara, Turgutlu ve Yunusemre ilçeleri; Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi; Tekirdağ'ın Çorlu ve Çerkezköy ilçeleri. Başvuru süresi uzatıldı Doğan, aday adaylığı başvuru süresinin de 5 gün uzatıldığını açıkladı. Böylece son başvuru tarihi 25 Aralık'a kadar uzatılmış oldu.
İzmir'de 3 ilçede seçim denklemini etkileyecek karar!

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin dünkü MYK toplantısında alınan kararları ve Batı'da nerelerde aday göstereceklerini duyurdu. Doğan "İzmir'in Torbalı, Bayraklı ve Menemen ilçelerinde aday çıkaracağız" dedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin dünkü Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında alınan kararları Genel Merkez’de açıkladı. Doğan, Türkiye’nin batısında ilk etapla aday gösterilecek yerleri de duyurdu.

Güç birlikleri kurararak ilerleyeceklerini kaydeden Doğan, Türkiye’nin batısında ilk etapla aday gösterilecek yerleri açıkladı.

Buna göre DEM Parti'nin ilk etapta aday çıkaracağı kentler şöyle:

Adana'nın Ceyhan, Seyhan ve Yüreğir ilçeleri; Antalya’nın Kepez ilçesi; Mersin merkez, Akdeniz, Toroslar ve Tarsus ilçeleri; İstanbul’un Esenyurt, Sancaktepe, Adalar ve Sultanbeyli ilçeleri; Aydın merkez, Didim, Efeler, Germencik ve Söke ilçeleri; Konya Cihanbeyli ve Kulu ilçeleri; Kocaeli'nin Dilovası ilçesi; İzmir'in Torbalı, Bayraklı ve Menemen ilçeleri; Manisa'nın Gölmarmara, Turgutlu ve Yunusemre ilçeleri; Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi; Tekirdağ'ın Çorlu ve Çerkezköy ilçeleri.

Başvuru süresi uzatıldı
Doğan, aday adaylığı başvuru süresinin de 5 gün uzatıldığını açıkladı. Böylece son başvuru tarihi 25 Aralık'a kadar uzatılmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.