"KAPALI SPOR SALONU VE GENÇLİK MERKEZİ 7 ARALIK'TA YENİDEN İHALEYE ÇIKIYOR."

Spor 04.12.2023 - 09:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 12:17 3320+ kez okundu.
 

"KAPALI SPOR SALONU VE GENÇLİK MERKEZİ 7 ARALIK'TA YENİDEN İHALEYE ÇIKIYOR."

"KAPALI SPOR SALONU VE GENÇLİK MERKEZİ 7 ARALIK'TA YENİDEN İHALEYE ÇIKIYOR."
  Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun Kuşadası’nda yapılan 6-8 Yaş Grupları seçmelerine katıldı. Başkan Ceritoğlu Sengel, İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Kılınç ve Türkiye Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ümran Songun ile birlikte seçmelere katılan sporcuların heyecanını paylaştı. Türkiye’nin birçok yerinden gelen sporcuların katıldığı organizasyonda Başkan Ceritoğlu Sengel Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nin ihalesinin 7 Aralık’ta yapılacağını söyledi. Dünya Şampiyonu Milli Sporcu Ayşe Begüm Onbaşı da Efes Selçuk’ta yapılacak kapalı spor salonu ve gençlik merkezi haberini sevinçle karşıladı.     Kuşadası Pine Bay Otel’de düzenlenen Türkiye Cimnastik Federasyonu seçmelerine katılan Başkan Ceritoğlu Sengel; “Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun 6- 8 yaş Grupları Yarışması’ndayız. Bu organizasyonlar kapalı spor salonunda olsun diye 7 Aralık’ta kapalı spor salonumuz ve gençlik merkezimizin ihalesi gerçekleşecek. Daha önce iki kere ihaleye çıkmıştık. Ancak katılım olmaması sebebiyle süreç başlamadı. Bundan sonra ihale sürecinin olumlu bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyoruz” dedi.     O GÜN EFES SELÇUK’TA OLMAK İSTİYORUM Seçmelere katılan Aerobik Cimnastik Milli Takım Sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı; “Bugün Selçuk’tayız. Önümüzdeki süreçlerde Efes Selçuk Belediyesi’nin açacak olduğu Gençlik ve Spor Merkezi’nin haberini büyük bir sevinçle aldık. Çok büyük bir heyecanla açılmasını bekliyorum. Açılacağı gün mutlaka ben de orada olmak istiyorum. Bu önemli tesisi Selçuk’a kazandıracak olan Belediye Başkanımız Filiz Abla’ya çok teşekkür ediyorum. Böylesine güzel bir yerin böylesine güzel bir mekâna ihtiyacı var. Umuyorum ki buradan da çok büyük şampiyonlar, gelecek vadeden sporcular çıkacak” dedi. Efes Selçuk Belediyesi tarafından projelendirilerek bütçesini oluşturduğu kapalı spor salonu için daha önce ihaleye çıkılmış, ancak Türkiye'deki ekonomik kriz ve güvensizlik ortamı sebebiyle ihaleye katılan şirket olmaması sonucunda ihale iptal edilmişti.
"KAPALI SPOR SALONU VE GENÇLİK MERKEZİ 7 ARALIK'TA YENİDEN İHALEYE ÇIKIYOR."
 
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun Kuşadası’nda yapılan 6-8 Yaş Grupları seçmelerine katıldı. Başkan Ceritoğlu Sengel, İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Kılınç ve Türkiye Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ümran Songun ile birlikte seçmelere katılan sporcuların heyecanını paylaştı.
Türkiye’nin birçok yerinden gelen sporcuların katıldığı organizasyonda Başkan Ceritoğlu Sengel Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nin ihalesinin 7 Aralık’ta yapılacağını söyledi. Dünya Şampiyonu Milli Sporcu Ayşe Begüm Onbaşı da Efes Selçuk’ta yapılacak kapalı spor salonu ve gençlik merkezi haberini sevinçle karşıladı.
 
 
Kuşadası Pine Bay Otel’de düzenlenen Türkiye Cimnastik Federasyonu seçmelerine katılan Başkan Ceritoğlu Sengel; “Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun 6- 8 yaş Grupları Yarışması’ndayız. Bu organizasyonlar kapalı spor salonunda olsun diye 7 Aralık’ta kapalı spor salonumuz ve gençlik merkezimizin ihalesi gerçekleşecek. Daha önce iki kere ihaleye çıkmıştık. Ancak katılım olmaması sebebiyle süreç başlamadı. Bundan sonra ihale sürecinin olumlu bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyoruz” dedi.
 
 
O GÜN EFES SELÇUK’TA OLMAK İSTİYORUM
Seçmelere katılan Aerobik Cimnastik Milli Takım Sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı; “Bugün Selçuk’tayız. Önümüzdeki süreçlerde Efes Selçuk Belediyesi’nin açacak olduğu Gençlik ve Spor Merkezi’nin haberini büyük bir sevinçle aldık. Çok büyük bir heyecanla açılmasını bekliyorum. Açılacağı gün mutlaka ben de orada olmak istiyorum. Bu önemli tesisi Selçuk’a kazandıracak olan Belediye Başkanımız Filiz Abla’ya çok teşekkür ediyorum. Böylesine güzel bir yerin böylesine güzel bir mekâna ihtiyacı var. Umuyorum ki buradan da çok büyük şampiyonlar, gelecek vadeden sporcular çıkacak” dedi.
Efes Selçuk Belediyesi tarafından projelendirilerek bütçesini oluşturduğu kapalı spor salonu için daha önce ihaleye çıkılmış, ancak Türkiye'deki ekonomik kriz ve güvensizlik ortamı sebebiyle ihaleye katılan şirket olmaması sonucunda ihale iptal edilmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.